Σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο με υπογραφή Βλαχομήτρου για τη Λαμία
i

©intime

Σπουδαίο διπλό στο Αγρίνιο με υπογραφή Βλαχομήτρου για τη Λαμία

Δημήτρης Χούπης 22:57 - 19.08.2024 / Ανανεώθηκε: 23:04 - 19.08.2024

Η Λαμία χάρη στο γκολ του Βλαχομήτρου έφυγε με το διπλό από το Αγρίνιο, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στην πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Η Λαμία ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Stoiximan Super League, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Ο Βλαχομήτρος ήταν ο σκόρερ του αγώνα, στον οποίο και οι δύο ομάδες τελείωσαν με δέκα παίκτες, ενώ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η Λαμία μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι, αλλά ο Παναιτωλικός σκόραρε στο 9ο λεπτό με τον Τορεχόν, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε για οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά μετά η ομάδα του Αγρινίου έμεινε με δέκα, καθώς ο Σιέλης αποβλήθηκε μετά από μαρκάρισμα πάνω στον Βλαχομήτρο. Ωστόσο αυτό δεν επηρέασε τους γηπεδούχους, οι οποίοι μετά από την αποβολή ήταν καλύτεροι.

Στο 32ο λεπτό μάλιστα ο Παναιτωλικός έφτασε μια ανάσα από το 1-0, αλλά ο Λομόνακο δεν μπόρεσε να «νικήσει» τον Κόστιτς στον τετ α τετ. Λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια ο Λομόνακο σκόραρε, αλλά ξανά το τέρμα ακυρώθηκε και πάλι γιατί ο παίκτης του Παναιτωλικού ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλά, αλλά από το 55' και μετά η Λαμία πάτησε... γκάζι και άρχισε να απειλεί. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν τρεις φορές σε λίγα λεπτά και τελικά στο 65ο λεπτό άνοιξαν το σκορ. Ο Φουρτάδο έβγαλε μια σέντρα από τα δεξιά και ο Βλαχομήτρος με το κεφάλι έκανε το 1-0 για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Μαρίνου Σατσιά ήλεγχαν το παιχνίδι και κράτησαν με ευκολία το προβάδισμα, ώσπου στο 82' έμειναν με δέκα μετά την αποβολή του Γκουίντο. Στο 89' ο Παναιτωλικός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά ο Ντίας έστειλε το πέναλτι στο δοκάρι.

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Τσάβες – Λιάβας, Παντελάκης, Σιέλης – Μαυρίας, Πέρες, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τορεχόν – Ντίαζ, Λομόνακο.

Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Κόστιτς – Κορνέζος, Γιαννούτσος, Αντράντε – Ντεντάκης, Νούνιες, Αθανασακόπουλος, Σαραμαντάς – Φουρτάδο, Μέκιτς – Βλαχομήτρος.

MVP

Ο Βλαχομήτρος. Ο πιο δραστήριος παίκτης της Λαμίας και ο σκόρερ του γκολ που της έδωσε τη νίκη.

ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ

Στο χαμένο πέναλτι του Ντίας στο 89. Ο παίκτης του Παναιτωλικού είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά τη σπατάλησε, στέλνοντας το πέναλτι στο δοκάρι.