Με απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Με απουσίες ο Παναιτωλικός κόντρα στον Ατρόμητο

Δημήτρης Χούπης 22:26 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:25 - 14.08.2024

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναιτωλικός στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (28/10, 20:00) τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών, Γιάννης Πετράκης έκανε γνωστή την αποστολή την αποστολή της ομάδας του και σε αυτήν δεν συμπεριέλαβε τους Λεβάν Σενγκέλια (ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο), Μιχάλη Μπακάκη, και Νίκο Καρέλη, οι οποίοι αμφότεροι είναι εδώ και καιρό τραυματίες. Αντίθετα ο Ντίας ξεπέρασε τον τραυματισμό του και θα είναι στη διάθεση του Έλληνα προπονητή. 

H πρώτη αποστολή του Ίλιτς με τον Ατρόμητο για το κρίσιμο ματς εναντίον του Παναιτωλικού
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:35 - 27.10.2023

H πρώτη αποστολή του Ίλιτς με τον Ατρόμητο για το κρίσιμο ματς εναντίον του Παναιτωλικού

Την πρώτη του αποστολή ανακοίνωσε ως προπονητής του Ατρόμητου ο Σάσα Ίλιτς, ο οποίος δεν θα έχει στη διάθεσή του πολλούς παίκτες για το κρίσιμο ματς με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά αποστολή του Παναιτωλικού: Καπίνο, Μλάντεν, Οικονόμου, Μπελεβώνης, Χουάνπι, Χατζηθεοδωρίδης, Γκρατερόλ, Φρ. Ντουάρτε, Βοΐλης, Ντίας, Ξενιτίδης, Τορεχόν, Μπ. Ντουάρτε, Πέρες, Μαυρίας, Πέδρο, Μαλής, Στάγιτς, Λιάβας, Μπαλντασάρα.