Με επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Με επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού κόντρα στον ΟΦΗ

Δημήτρης Χούπης 18:09 - 24.09.2024 / Ανανεώθηκε: 18:09 - 24.09.2024

Ο Παναιτωλικός θα ταξιδέψει στην Κρήτη έχοντας επιστροφές στην αποστολή ενόψει του αγώνα με τον ΟΦΗ για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Παναιτωλικός θα αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ εκτός έδρας στο πλαίσιο της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Η ομάδα του Αγρινίου την περασμένη σεζόν ήταν η έκπληξη του θεσμού, αφού έφτασε μέχρι τα ημιτελικά απ' όπου και αποκλείστηκε από τον Άρη.

Κάπως έτσι θέλει και φέτος να κάνει μια παρόμοια πορεία, ξεκινώντας από την Κρήτη. Εκεί θα ταξιδέψει με 24 παίκτες, με την αποστολή να μένει στο Ηράκλειο μέχρι την Κυριακή, αφού οι δύο ομάδες θα έρθουν αντιμέτωπες για την 6η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ο Γιάννης Πετράκης θα έχει στη διάθεσή του λοιπόν τους Παντελάκη, Μπακάκη και Αγαπάκη, ενώ στο Αγρίνιο έμειναν οι Τσελίκοβιτς και Πάλμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού:

Αγαπάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Μπακάκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Παρδαλός, Πέρες, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν.