Με πέντε απουσίες και το νεαποκτηθέντα Μιγκέλ Λουίς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός
i

© Intime

Με πέντε απουσίες και το νεαποκτηθέντα Μιγκέλ Λουίς κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναιτωλικός

Sportal newsroom 19:20 - 24.08.2024 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 24.08.2024

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Το βράδυ της Κυριακής (24/08, 20:30) ο Παναιτωλικός φιλοξενείται από τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Οι Αγρινιώτες με πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους εν όψει της εν λόγω αναμέτρησης και στη συνέχεια έγινε γνωστή η αποστολή τους. Από αυτή εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Σιέλης, οι τραυματίες ΠάλμαΑγαπάκης και Στάγιτς, αλλά και οι ανέτοιμοι Ρόα, Μπακάκης.

Ωστόσο, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Πετράκη το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μιγκέλ Λουίς, ενώ επέστρεψε και ο Μλάντεν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίαζ, Γαλιάτσος, Κακιώνης, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουίς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Μλάντεν, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρεθ, Στεργιάκης, Τορεχόν.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!