Μιγκέλ Λουίς διετίας στον Παναιτωλικό
i

©imago

Μιγκέλ Λουίς διετίας στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 16:18 - 13.08.2024 / Ανανεώθηκε: 16:18 - 13.08.2024

Παίκτης του Παναιτωλικού πρέπει να θεωρείται ο Μιγκέλ Λουίς, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Αγρινίου και θα υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών.

Ακόμα μια μεταγραφή έκλεισε ο Παναιτωλικός ενόψει της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Αγρινίου ήθελε να δυναμώσει το κέντρο της και βρήκε τον κατάλληλο στο πρόσωπο του Μιγκέλ Λουίς. Ο 25χρονος μέσος από την Πορτογαλία αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα και το Αγρίνιο την Τετάρτη (14/8) για να περάσει από τις ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του, το οποίο έχει διάρκεια δύο ετών.

Ερωτήσεις για Ιωαννίδη και όχι προτάσεις από Λέστερ και Σάουθαμπτον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:01 - 13.08.2024

Ερωτήσεις για Ιωαννίδη και όχι προτάσεις από Λέστερ και Σάουθαμπτον

Παρά τα αγγλικά δημοσιεύματα για προτάσεις για τον Φώτη Ιωαννίδη από την Αγγλία, οι Λέστερ και Σαουθάμπτον έχουν απλώς ρωτήσει για τις απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον αρχηγό του. Διαβάστε το ρεπορτάζ του Sportal.

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Πορτογάλος χαφ αγωνιζόταν στην Πολωνία για λογαριασμό της Βάρτα Πόζναν, ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές κατηγορίες της χώρας του. Με την Κ17 και την Κ19 της Πορτογαλίας μάλιστα έχει κατακτήσει το αντίστοιχο Euro.

14:56 - 30.07.2024

📲 Το νέο mobile app του Sportal είναι εδώ!

To νέο app του Sportal είναι εδώ! Με όλα τα τελευταία νέα, πλήρες ρεπορτάζ, αναλύσεις και αφιερώματα για τα σημαντικά αθλητικά γεγονότα. Video highlights, αθλητικές εκπομπές, Live Blogs, στατιστικά και βαθμολογίες για όλους τους αγώνες. Όλα αυτά από την κορυφαία ομάδα του Sportal.gr. Κατέβασε την εφαρμογή στο κινητό σου για να έχεις όλη την αθλητική δράση στα χέρια σου 🤳🏻!

Με την πολωνική ομάδα τα δύο χρόνια μέτρησε ογδόντα συμμετοχές με εννέα γκολ και τέσσερις ασίστ. Αποτελεί «παιδί» των τμημάτων υποδομής της Σπόρτινγκ, έχοντας παίξει και στην πρώτη ομάδα, με την οποία είχε 21 συμμετοχές δύο γκολ και μια κατάκτηση του Κυπέλλου Πορτογαλίας.

Ακόμα έχει αγωνιστεί και στη Ράκοβ, με την οποία κατέκτησε επίσης το Κύπελλο Πολωνίας τη σεζόν 2020-21. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο παιχνίδι του Παναιτωλικού για τη Stoiximan Super League είναι την ερχόμενη Δευτέρα (19/8) στο Αγρίνιο απέναντι στη Λαμία.