Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Τσελίκοβιτς

Γιάσμιν Τσελίκοβιτς

i

©imago

Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με την Αχμάτ Γκρόζνι για τον δανεισμό του Τσελίκοβιτς

Δημήτρης Χούπης 16:12 - 26.07.2024 / Ανανεώθηκε: 16:17 - 26.07.2024

Ο Παναιτωλικός ήρθε σε συμφωνία με τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι για τον μονοετή δανεισμό του Γιάσμιν Τσελίκοβιτς.

Ακόμα μια μεταγραφή έκλεισε ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου ήρθε σε συμφωνία με τη ρωσική Αχμάτ Γκρόζνι για τον μονοετή δανεισμό του Γιάσμιν Τσελίκοβιτς.

Ο λόγος γίνεται για τον 25χρονο Βόσνιο στόπερ, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την Κυριακή (28/7) για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, αλλά και την υπογραφή του συμβολαίου του.

Ο Τσελίκοβιτς είναι γεννημένος στις 7 Ιανουαρίου του 1999 και έχει ύψος 1,88 μ. Αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας, αλλά μπορεί να παίξει και ως εξάρι. Τη σεζόν που πέρασε φόρεσε τη φανέλα της Αχμάτ Γκρόζνι, με την οποία μέτρησε 29 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό ένα γκολ.

Ο Βόσνιος στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ντίναμο Ζάγκρεμπ, ενώ ακόμα έχει αγωνιστεί στη Ριέκα, τη Ζρίνσκι, τη Μόσταρ, τη Ζελέσνιτσαρ και την Τούζλα. Έχει αποτελέσει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Βοσνίας.

Το φετινό καλοκαίρι η Γκρόζνι, στην οποία αγωνιζόταν ως δανεικός, κατέβαλε το ποσό των 250.000 ευρώ στην Τούζλα, προκειμένου να αποκτήσει τα δικαιώματα του παίκτη.