Mε ένα υπέροχο βίντεο ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν

Mε ένα υπέροχο βίντεο ο Παναιτωλικός παρουσίασε τις φανέλες της νέας σεζόν

Sportal newsroom 18:54 - 08.08.2024 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 08.08.2024

Τις τρεις φανέλες της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, μέσω ενός υπέροχο βίντεο που ανέβασε στα social media.

Τις φανέλες για τη σεζόν 2024 - 25 παρουσίασε η ΠΑΕ Παναιτωλικός, η οποία το έκανε με ένα υπέροχο βίντεο στα social media. Αναλυτικά στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος για τις εμφανίσεις τις επερχόμενης σεζόν ανέφερε ότι:

«Το λιοστάσι, το καπνοχώραφο, που έδωσαν εισόδημα στην οικογένεια. Η ομάδα που πρόσφερε εξωστρέφεια, χαρά και υπερηφάνεια. Διαμόρφωσαν την πορεία και την εξέλιξη του Αγρινίου έγιναν σύνθημα:

Προβλέψτε σωστά τα τελικά σκορ της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κερδίστε πλούσια δώρα!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:35 - 08.08.2024

Προβλέψτε σωστά τα τελικά σκορ της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League και κερδίστε πλούσια δώρα!

Το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξαναμπαίνει στις ζωές μας και το Fans United του Sportal.gr σας δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσετε πλούσια δώρα, προβλέποντας σωστά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

ΕΛΙΑ – ΚΑΠΝΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ!

Αυτό το σύνθημα αποτυπώθηκε στις εμφανίσεις της ομάδας μας και παρουσιάστηκε σε κοινή εκδήλωση με τον Δήμο Αγρινίου στις αρχές του Ιουλίου.

Σε λίγες ημέρες η ομάδα μας αρχίζει τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της, στη 15η παρουσία της (12η συνεχόμενη) στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Με τη μπλε φανέλα που πάνω της έχει αποτυπωθεί η ελιά. Την πράσινη που έχει τον καπνό. Την κλασική κίτρινη που 98 χρόνια εκφράζει τον Παναιτωλικό μας.

Τρεις εμφανίσεις που «αναδύονται» από χαρακτηριστικά σημεία της Αιτωλοακαρνάνικης γης. Που μας συνδέουν με το παρελθόν, τονίζουν το παρόν και σηματοδοτούν το μέλλον. Όπως συμβολικά αποτυπώνεται στο video που πρωταγωνιστούν νέα παιδιά. Τα αγόρια και τα κορίτσια των ομάδων του Παναιτωλικού και οι αρχηγοί της ανδρικής ομάδα μας.

Αυτοί που τιμούν σήμερα και θα τιμούν τα επόμενα χρόνια τη βαριά φανέλα που μας ενώνει!»