Μετά την Τούμπα οι παίκτες του Παναιτωλικού καθάρισαν και τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»! (pic)

Μετά την Τούμπα οι παίκτες του Παναιτωλικού καθάρισαν και τα αποδυτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης»! (pic)

Οι παίκτες του Παναιτωλικού προχώρησαν σε μία σπουδαία ενέργεια μετά την αναμέτρηση στο Φάληρο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά τη νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό (3-0) στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός έδωσε συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, πανηγυρίζοντας έναν «χρυσό» βαθμό στο Φάληρο.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, οι Αγρινιώτες κοντραρίστηκαν εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό, άντεξαν στην πίεση, πήραν... άριστα στο ανασταλτικό κομμάτι κι έφυγαν «αλώβητοι», μένοντας στο 0-0 απέναντι στον κάτοχο του Conference League

Μάλιστα, μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι παίκτες του Γιάννη Πετράκη προχώρησαν σε μία σπουδαία κίνηση. Όπως είχαν κάνει και στην Τούμπα, οι φιλοξενούμενοι φεύγοντας από το γήπεδο άφησαν τα αποδυτήρια... λαμπίκο κι όπως διαπιστώνεται σκοπεύουν να κάνουν κάτι ανάλογο σε κάθε έδρα που θα αγωνιστούν τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός έμεινε στο μηδέν με αντίπαλο εκτός Big-5 στο Φάληρο έπειτα από μία τριετία

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ είχε τον έλεγχο στην αναμέτρηση, σπατάλησε ευκαιρίες και πίεσε για το «χρυσό» γκολ της νίκης, το οποίο όμως δεν βρήκε ποτέ, με τους Αγρινιώτες να φεύγουν «αλώβητοι» (0-0) από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Για να περάσεις ένα πούλμαν πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα

Για να περάσεις ένα πούλμαν πρέπει να αλλάξεις ταχύτητα

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν κακός, ήταν ωστόσο απροετοίμαστος απέναντι στην μαζική άμυνα του Παναιτωλικού. Και η πρώτη φετινή του απώλεια ήρθε μέσα από τα τρία βασικά στοιχεία που του έλειψαν. Γράφει ο Γιώργος Περπερίδης.

Πρόκειται για μία απώλεια βαθμών για τους Πειραιώτες, την οποία δεν συναντάμε συχνά. Πιο αναλυτικά, ο Ολυμπιακός είχε τρία χρόνια να μη σκοράρει στην έδρα του απέναντι σε αντίπαλο εκτός των πέντε μεγάλων ομάδων. Στις 12 Σεπτεμβρίου του 2021 είχε μείνει «άσφαιρος» και ισόπαλος απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ με ομάδα από την επαρχία είχε να μείνει από ένα 0-0 απέναντι στην Κέρκυρα στις 27 Νοεμβρίου 2016.