Οι αποστολές για το Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός
i

©intime

Οι αποστολές για το Παναιτωλικός - Πανσερραϊκός

Sportal newsroom 20:32 - 30.08.2024 / Ανανεώθηκε: 20:32 - 30.08.2024

Γνωστές έγιναν οι αποστολές που έβγαλαν οι Πετράκης και Γρηγορίου για το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πανσερραϊκό.

Παναιτωλικός και Πανσερραϊκός κοντράρονται αύριο (31/8) στο Αγρίνιο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Αμφότερες οι ομάδες έχουν γνωρίσει δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι προπονητές των δύο συλλόγων έκαναν γνωστές τις αποστολές για το παιχνίδι, με τον Παναιτωλικό να έχει επιστροφές. Ο λόγος γίνεται για τους Μπακάκη, Σιέλη, Ρόα και Πάλμα.

Τι ζητούσε και τι σκεφτόταν ο Ποντένσε με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - Οι οικονομικές απαιτήσεις και η «τρελή» χρονική διάρκεια συμβολαίου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:07 - 30.08.2024

Τι ζητούσε και τι σκεφτόταν ο Ποντένσε με αποτέλεσμα να χαλάσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό - Οι οικονομικές απαιτήσεις και η «τρελή» χρονική διάρκεια συμβολαίου

Η υπόθεση του Ντανιέλ Ποντένσε φαίνεται πως δυσκολεύει ολοένα και περισσότερο, αφού ο Ολυμπιακός δεν σκοπεύει να υποκύψει στις ακραίες απαιτήσεις του παίκτη.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσελίκοβιτς, Τσάβες, Ντίας, Κοντούρης, Λαχούντ, Λιάβας, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μαυρίας, Μλάντεν, Μπακάκης, Νικολάου, Παντελάκης, Πέρες, Ρόα, Ρουίθ Πάλμα, Σιέλης, Στεργιάκης, Τορεχόν.

Από την άλλη για την ομάδα των Σερρών, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει καλέσει 22 παίκτες, ωστόσο έχει απουσίες ενόψει της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, εκτός είναι ο Μαρίνος που είναι μακροχρόνια τραυματίας, αλλά και οι επίσης τραυματίες Σοφιανός, Χατζηστραβος, Δεληγιαννίδης, οι Κατσουλίδης και Σαπουντζής, αλλά και οι Μαυρόπουλος, Βασιλάκος, Καρίμ, που ακολούθησαν την αποστολή της Κ19.

Αναλυτικά η αποστολή του Πανσερραϊκού: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Καραμανώλης, Πεταυράκης, Κουτσογούλας, Φαρές, Στάϊκος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Σαλβάνος, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς, Παπαβασιλείου.