Εκτός με ρήξη έσω μηνίσκου ο Στεργιάκης

Αντώνης Στεργιάκης

i

©intime

Εκτός με ρήξη έσω μηνίσκου ο Στεργιάκης

Δημήτρης Χούπης 16:52 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 14.08.2024

Ο Αντώνης Στεργιάκης αποκόμισε τραυματισμό στον αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, με τις εξετάσεις να δείχνουν ότι ο τερματοφύλακας της ομάδας του Αγρινίου έπαθε ρήξη έσω μηνίσκου.

Ο Παναιτωλικός γλίτωσε την ήττα το απόγευμα της Δευτέρας (19/2) στην Τρίπολη, αφού το γκολ του Οικονόμου στο 90+1' έδωσε την ισοπαλία (2-2) κόντρα στον Αστέρα. Παρόλα αυτά με αυτή την ισοπαλία η ομάδα του Αγρινίου παραμένει κοντά στις τελευταίες θέσεις. 

Κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως ο Γιάννης Πετράκης αναγκάστηκε να αλλάξει τερματοφύλακα, αφού ο Αντώνης Στεργιάκης είχε μια σύγκρουση με τον Νίκο Καλτσά. Ο Έλληνας επιθετικός του Αστέρα σε μία φάση έπεσε άθελά του πάνω στον 24χρονο, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο γόνατο και τον Τσάβες να τον αντικαθιστά. 

«Προκύπτει από συνομιλίες "ηχηρή" εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:06 - 20.02.2024

«Προκύπτει από συνομιλίες "ηχηρή" εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού»

Σύμφωνα με καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών, αποκαλύπτεται η εμπλοκή τριών στελεχών ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού σε αναμετρήσεις Super League 1 και Super League 2.

Ο Στεργιάκης έκανε μαγνητική σήμερα (20/2) το μεσημέρι και οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο Έλληνας γκολκίπερ έπαθε ρήξη έσω μηνίσκου. Ο χρόνος απουσίας του όμως δεν έχει οριστεί ακόμα. Ο 24χρονος τη φετινή σεζόν μετράει οχτώ συμμετοχές με τη φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία του μία φορά.