Το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Πετράκη στον Παναιτωλικό

Γιάννης Πετράκης

i

©intime

Το τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον Γιάννη Πετράκη στον Παναιτωλικό

Δημήτρης Χούπης 13:45 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:42 - 14.08.2024

Γνωστό έγινε το νέο τεχνικό επιτελείο που θα πλαισιώσει τον προπονητή του Παναιτωλικού, Γιάννη Πετράκη.

Οι εξελίξεις στον Παναιτωλικό συνεχίζονται αφού μετά την πρόσληψη νέου προπονητή, του Γιάννη Πετράκη, έγινε γνωστό και το νέο τεχνικό επιτελείο που πλαισιώσει τον Έλληνα τεχνικό. 

Συγκεκριμένα βοηθός θα είναι ο Μιχάλης Επιτροπάκης και ο Γιάννης Κατσούλης, προπονητής φυσικής κατάστασης ο Νίκος Λεκατσάς, προπονητής τερματοφυλάκων ο Λουίτζι Τσέναμο, γυμναστής αποκατάστασης ο Παναγιώτης Ανυφαντάκης και αναλυτής ο Αλέκος Ψιλιάς.

Ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, αφού στο πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Πετράκη για την εξ αναβολής πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League, η ομάδα του Αγρινίου γνώρισε την ήττα με 0-3 από την ΑΕΚ

Στο Κύπελλο Ελλάδος Novibet μάλιστα ο Παναιτωλικός προκρίθηκε με τη ψυχή στο... στόμα απέναντι στον Διαγόρα Ρόδου. Αφού στην κανονική περίοδο το παιχνίδι ήρθε 1-1 και στη διαδικασία των πέναλτι η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε με 4-3 και πήρε το εισιτήριο για τους «16». 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γκαμπριέλ Σούρερ αποχώρησε από τον Παναιτωλικό μετά τη «βαριά» ήττα με 0-5 από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Στους τρεις μήνες που βρέθηκε στην Ελλάδα ο Παναιτωλικός πήρε μόλις τρεις βαθμούς με τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Κάπως έτσι είναι στην προτελευταία θέση πάνω μόνο από τον Βόλο που είναι τελευταίος με δύο πόντους.