Οργή από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού: «Κάθε φορά που η ομάδα μας πηγαίνει καλά οι υπηρέτες του συστήματος εμφανίζονται σαν ασπίδα σ'αυτό»

Οι οπαδοί του Παναιτωλικού στο Περιστέρι

i

© Intime

Οργή από τους οργανωμένους οπαδούς του Παναιτωλικού: «Κάθε φορά που η ομάδα μας πηγαίνει καλά οι υπηρέτες του συστήματος εμφανίζονται σαν ασπίδα σ'αυτό»

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:28 - 26.10.2024 / Ανανεώθηκε: 23:28 - 26.10.2024

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 6 και αφορμή στέκεται η διαιτησία του Κωνσταντίνου Τσετσίλα, στην αναμέτρηση Παναιτωλικός - Βόλος για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Ένα γκολ του Πέδρο Κόντε στο 101' της αναμέτρησης του Αγρινίου ήταν εκείνο που έκρινε το αποτέλεσμα στο Παναιτωλικός - Βόλος. Ένα παιχνίδι το οποίο ολοκληρώθηκε με έντονα παράπονα από πλευράς γηπεδούχων, κυρίως για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Στάγιτς στο 26ο λεπτό.

Αυτά τα παράπονα εξέφρασαν και οι οργανωμένοι φίλοι του Παναιτωλικού, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν. Σε αυτή τονίζουν πως το σύστημα δεν επιτρέπει στην ομάδα τους να διαπρέψει, ενώ απευθύνουν και κάλεσμα στους υποστηρικτές της ομάδας να βρεθούν στη Λεωφόρο την επόμενη αγωνιστική.

«Γκέλα» της ΑΕΚ και... χαμόγελα για τους άλλους τέσσερις: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:59 - 26.10.2024

«Γκέλα» της ΑΕΚ και... χαμόγελα για τους άλλους τέσσερις: Η βαθμολογία της Stoiximan Super League

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε της ΑΕΚ και της στέρησε τρεις πολύτιμους βαθμούς, κάτι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν Παναιτωλικός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης. Η βαθμολογία της Stoiximan Super League.

«Είμαστε ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΙ και με ότι ζήσαμε σήμερα είμαστε διπλά ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ. Η ομάδα σήμερα εδώσε το 200% απ' ότι έχει ο καθένας, το κατεστημένο όμως δεν την άφησε να διεκδικήσει τίποτα. Δεν συμβαίνει πρώτη φορά, τείνει να γίνει ο κανόνας.

Κάθε φορά που ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ πηγαίνει καλά οι υπηρέτες του συστήματος εμφανίζονται σαν ασπίδα σ'αυτό. Όλα αυτά το μόνο που καταφέρνουν είναι να μας πεισμώνουν ακόμα περισσότερο και να μας συσπειρώνουν. Όλοι Λεωφόρο, όλοι δίπλα στην ομάδα.

Υγ. Ενάντια σε όλους μην ξεχνάς, γεννήθηκες για να τους πολεμάς», ανέφεραν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού στην ανακοίνωσή τους.

Οργή στον Παναιτωλικό για την κόκκινη στον Στάγιτς

Παναιτωλικός κλήθηκε να αγωνιστεί με 10 εναντίον του Βόλου από το 26' και έπειτα. Αφορμή στάθηκε η αποβολή του Στάγιτς, με τον ρέφερι να του δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Μεντιέντα.

Οι Αγρινιώτες ήταν έξαλλοι με αυτή την απόφαση, αδυνατώντας να καταλάβουν την κόκκινη που έδειξε ο Τσετσίλας. Στο στρατόπεδο της ομάδας θεωρούσαν πως ήταν ένα απλό φάουλ και πως δεν πήγε τόσο σκληρά στον αντίπαλό του.