Με απουσίες οι αποστολές του Παναιτωλικού και του Βόλου

Βόλος και Παναιτωλικός στο Πανθεσσαλικό

i

© Intime

Με απουσίες οι αποστολές του Παναιτωλικού και του Βόλου

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:30 - 25.10.2024 / Ανανεώθηκε: 20:31 - 25.10.2024

Γνωστές έκαναν τις αποστολές τους Γιάννης Πετράκης και Σάββας Πουρσαϊτίδης, για την αναμέτρηση Παναιτωλικός - Βόλος.

Να δώσει συνέχεια στης νίκες του ψάχνει ο Παναιτωλικός και να επιστρέψει σε αυτές θέλει ο Βόλος, με τις δύο ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες το Σάββατο (26/10). Η αναμέτρηση της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League διεξάγεται στο Αγρίνιο και μία μέρα πριν οι δύο προπονητές έκαναν γνωστές τις αποστολές τους.

Αφενός, ο Γιάννης Πετράκης, προπονητής των γηπεδούχων, καλείται να διαχειριστεί πολλές απουσίες, εν όψει του αγώνα. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Πέρες που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Λιάβας (οίδημα στον περονιαίο), Μλάντεν (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο). Στην αποστολή δεν συμμετέχουν και οι γνωστοί απόντες, Τσελίκοβιτς, Πάλμα.

«Στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Βόλο συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Αγαπάκης, Μπακάκης, Μπελεβώνης, Μπουζούκης, Τσάβες, Ντίας, Γαλιάτσος, Κοντούρης, Λαχούντ, Λομόνακο, Λουΐς, Μαϊντέβατς, Μάνος, Μαυρίας, Νικολάου, Παντελάκης, Ρόα, Σιέλης, Στάγιτς, Στεργιάκης, Τορεχόν», αναφέρει ο Παναιτωλικός στην ενημέρωσή του.

Από την άλλη, απουσίες καλείται να διαχειριστεί και ο κόουτς των φιλοξενούμενων, Σάββας Πουρσαΐτίδης. Ειδικότερα, ο ίδιος δεν υπολογίζει στον τραυματία Ντε Καμπς, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Ασεχνούν και Τάχατος. Αντιθέτως, στα πλάνα του επιστρέφει ο Γκλάβτσιτς, ο οποίος είχε απουσιάσει από το περασμένο παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραϊκό.

«Είκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό (26/10, 17.00).

Αυτοί είναι οι εξής: Κόβατς, Σιαμπάνης, Μύγας, Σούντγκρεν, Καλογερόπουλος, Κορρέα, Μίλετιτς, Τριανταφύλλου, Φερράρι, Σμέλερς, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Δόσης, Βιγιαφάνες, Μπερναντού, Μεντιέτα, Κόμπα, Κόντε, Αλτμαν, Κόσζτα», τονίζεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος.