Αήττητος συνεχίζει ο Πανιώνιος μετά το διπλό στο Άργος
i

©INTIME

Αήττητος συνεχίζει ο Πανιώνιος μετά το διπλό στο Άργος

Νεφέλη Μπισμπίκη 14:48 - 06.10.2024 / Ανανεώθηκε: 14:49 - 06.10.2024

Μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πανιώνιος στο Άργος, ο οποίος επικράτησε 2-0 του Παναργειακού, για την 3η αγωνιστική της Super League 2, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (6/10), ο Πανιώνιος πέρασε άνετα από την έδρα του Παναργειακού με 2-0, σημειώνοντας την την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην 3η αγωνιστική της Super League 2, συνεχίζοντας ακάθεκτος στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε ημίχρονο και από ένα γκολ είχε ο Πανιώνιος, με τον Στούπη να απειλεί μάλιστα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, αλλά ο Καραργύρης σταμάτησε το σουτ του μέσου. Στο 26΄, οι φιλοξενούμενοι είχαν ακόμα μία ευκαιρία με τον Φελίτσιο, ο οποίος βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά αυτό ήρθε τέσσερα λεπτά αργότερα από ένα εκπληκτικό σουτ του Γιώργου Στούπη. Την προσπάθειά του έκανε και ο Παναργειακός με τον Καμπράλ, ο οποίος δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα, βρήκε τους γηπεδούχους να δέχονται και άλλο γκολ στο 76΄ ,με τον Κολοβό να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το 2-0. Τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον χειρότερο τρόπο για τον Παναργειακό, ο οποίος έμεινε με 10 παίκτες στο 86΄, μετά την αποβολή του Καρέλη.

Η βαθμολογία:

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής