Ο Μάνταλος ορίζει τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Σταύρος Μάνταλος

i

©Intime

Ο Μάνταλος ορίζει τον διαιτητή του ντέρμπι Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 12:24 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Σταύρο Μάνταλο, όρισε υπεύθυνο η ΚΕΔ για να αναλάβει μέχρι νεοτέρας τους ορισμούς των διαιτητών στη Stoiximan Super League.

Ο Στιβ Μπένετ, ο οποίος εξαπέλυσε... επίθεση στον Τάκη Μπαλτάκο, υπέβαλλε την παραίτησή του από την ΚΕΔ επικαλούμενος την παρέμβαση του προέδρου της ΕΠΟ στον ορισμό διαιτητή στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ. Από την πλευρά της η ΕΠΟ, τόνισε πως έκανε δεκτή την παραίτηση του, με τον πρόεδρο της ελληνικές ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, να αναφέρει μέσω ανακοίνωσης, ότι θα ζητήσει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου την ερχόμενη Τετάρτη (27/09) να ορίσει νέο αρχιδιαιτητή.

Με δεδομένο ότι η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συνεδριάσει την ερχόμενη Τετάρτη για τον νέο αρχιδιαιτητή, η ΕΠΟ ανακοίνωσε τον ορισμό του διαιτητή για τον ντέρμπι στη Λεωφόρο, θα αναλάβει ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ, Σταύρος Μάνταλος, ο οποίος δεν αποκλείεται να κάνει και τους ορισμούς για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ που θα γίνει μεσοβδόμαδα (Τετάρτη 27 και Πέμπτη 28/9).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σχετικά με τον ορισμό διαιτητή του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας Παναθηναϊκός-ΑΕΚ, λόγω της παραίτησης του προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Μπένετ, ο ορισμός αυτός, σύμφωνα με τον ισχύοντα κανονισμό διαιτησίας (άρθρο 4) θα γίνει από τον αναπληρωτή πρόεδρο κ. Σταύρο Μάνταλο».