Σπόραρ: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, εξαιρετικός ο Μπρινιόλι»

Ο Σπόραρ σε μονομαχία με τον Βίντα.

i

©intime

Σπόραρ: «Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, εξαιρετικός ο Μπρινιόλι»

Γιώργος Σακελλαρίου 23:10 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:42 - 14.08.2024

Οι δηλώσεις του Σπόραρ μετά το ματς Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

Ο Αντράζ Σπόραρ δεν ήταν φυσικά χαρούμενος με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο διεθνής Σλοβένος φορ του Παναθηναϊκού, ωστόσο, τόνισε ότι η ομάδα του κρατάει την τύχη στα χέρια της και παράλληλα αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στον Μπρινιόλι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σπόραρ στην κάμερα της Cosmote TV:

Ο σκεπτικός Γιοβάνοβιτς παρέμεινε στον πάγκο την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωναν τους παίκτες (vids)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

22:37 - 30.04.2023

Ο σκεπτικός Γιοβάνοβιτς παρέμεινε στον πάγκο την ώρα που οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποθέωναν τους παίκτες (vids)

Η ισοπαλία στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ προβλημάτισε τον Γιοβάνοβιτς, ο οποίος εμφανίστηκε σκεπτικός στον πάγκο, την ίδια ώρα που οι οπαδοί των «πράσινων» αποθέωναν την ομάδα

«Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Η ΑΕΚ έπαιξε καλά μας πίεσε, δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε, αλλά το 0-0 δείχνει την ένταση του ματς. Όλα είναι στα χέρια μας, έχουμε σε τρεις μέρες ακόμα έναν αγώνα.

Είχαμε παίξει πολλούς μεγάλους αγώνες. Η ΑΕΚ έχει πολύ καλούς παίκτες και ποιότητα. Όποιος επικρατούσε θα είχε αβαντάζ. Το 0-0 συνεχίζει την πορεία μας και θα δώσουμε τα πάντα μέχρι το τέλος.

Όπως και σήμερα υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είχε πολλές ευκαιρίες, εμείς μία. Όμως είχαμε πολύ καλή άμυνα και τερματοφύλακα. Ο Μπρινιόλι είναι εξαιρετικός και το έδειξε και σήμερα».

Νωρίτερα, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Δημήτρης Κουρμπέλης είχε δηλώσει:

«Δεν παίξαμε όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, η ΑΕΚ ήταν καλύτερη. Ήταν σκληρό παιχνίδι, ένα ματς τίτλου. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας και θα δώσουμε τα πάντα στα τρία τελευταία παιχνίδια.

Όταν είχαμε τη μπάλα υπήρχε νευρικότητα. Το ματς είχε πολλές μάχες κι αντεπιθέσεις. Ξέραμε με ποιον αντίπαλο παίζουμε, περιμέναμε να μας δυσκολέψουν. Κάθε ομάδα είχε τα διαστηματά της στο παιχνίδι. Όμως από την ομάδα μου περίμενα κάτι καλύτερο.

Έχουμε δείξει πως είμαστε σκληρή ομάδα. Ξεκινάει από όλους η καλή άμυνα. Συνεχίζουμε στο ότι η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Έχουμε κερδίσει πολλά ματς όπως αυτά που θα παίξουμε».