Παναθηναϊκός: Αλλάζει η έδρα με την Κηφισιά!

Το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισιαριανής

i

Intime

Παναθηναϊκός: Αλλάζει η έδρα με την Κηφισιά!

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:41 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 14.08.2024

Η Super League ανακοίνωσε ότι το επικείμενο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Κηφισιά δεν θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», αλλά στην Καισαριανή!

Αλλαγή γηπέδου για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Κηφισιά, οχτώ ημέρες πριν από την προγραμματισμένη διεξαγωγή του στο «Απόστολος Νικολαΐδης»! Το οποίο δεν θα μπορεί να φιλοξενήσει το ματς, λόγω έργων βελτίωσης του χλοοτάπητα.

Η «πράσινη» ΠΑΕ ζήτησε την αντιστροφή των εδρών, με την κυριακάτικη αναμέτρηση να διεξάγεται στο «Μιχάλης Κρητικόπουλος» της Καισαριανής και το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας να φιλοξενεί τον αγώνα του Β’ Γύρου.

Κίνδυνος συνύπαρξης οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ την Τετάρτη (8/11) στο αεροδρόμιο
EUROPA LEAGUE

14:49 - 03.11.2023

Κίνδυνος συνύπαρξης οπαδών Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ την Τετάρτη (8/11) στο αεροδρόμιο

Συναγερμός έχει σημάνει στο «Ελ. Βενιζέλος» αφού την Τετάρτη (8/11) υπάρχει κίνδυνος να βρεθούν στο αεροδρόμιο οπαδοί του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της Μαρσέιγ ταυτόχρονα.

Με τη συναίνεση της Κηφισιάς, η Super League αποδέχτηκε το αίτημα του Τριφυλλιού και ανακοίνωσε τις νέες λεπτομέρειες για τη συνάντηση των δύο ομάδων την Κυριακή 12 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι, λόγω έργων συντήρησης του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης» και σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 8 του ΚΑΠ, ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε την αλλαγή διεξαγωγής της σειράς του αγώνα του 1ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ και ΚΗΦΙΣΙΑ και του αγώνα του 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 μεταξύ των ΠΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑ και ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Το μήνυμα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον αδερφό του μέσω του Sportal - «Ετοιμάσου, το δείπνο δεν θα είναι φτηνό…»
EUROLEAGUE

13:43 - 03.11.2023

Το μήνυμα του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον αδερφό του μέσω του Sportal - «Ετοιμάσου, το δείπνο δεν θα είναι φτηνό…»

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στέλνει μέσω της κάμερας του Sportal μήνυμα στον αδερφό του Γουίλι, ενόψει της αποψινής αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός για την EuroLeague.

Ως εκ τούτου, για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), θα διεξαχθεί ο αγώνας «ΚΗΦΙΣΙΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ» στο Δημοτικό Στάδιο Καισαριανής την Κυριακή 12/11/2023 και ώρα 21:30».