Η σημαντική τοποθέτηση του Άλοφς για Κλάρερ και Παναθηναϊκό - Standby o Τροστ-Έκονγκ

Κρίστοφ Κλάρερ / f95.de

i

Κρίστοφ Κλάρερ / f95.de

Η σημαντική τοποθέτηση του Άλοφς για Κλάρερ και Παναθηναϊκό - Standby o Τροστ-Έκονγκ

Μπάμπης Τσιμπίδας 22:25 - 24.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:20 - 14.08.2024

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ άρχισε προετοιμασία και ο αθλητικός διευθυντής, Κλάους Άλοφς, σχολίασε το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστοφ Κλάρερ.

Ο Κρίστοφ Κλάρερ συγκαταλέγεται μεταξύ των ονομάτων που απασχολούν τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Ο Αυστριακός αμυντικός είναι ενήμερος για το ενδιαφέρον του Τριφυλλιού, απαντά «ναι» στην προοπτική της Ελλάδας, όμως στο ενδιάμεσο έχει υποχρεώσεις.

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ άρχισε σήμερα (24/6) την προετοιμασία της για τη σεζόν 2023-2024, και ο 23χρονος στόπερ πήρε μέρος ως όφειλε αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30/6/2024. Δηλαδή, για άλλον ένα χρόνο.

Ασφαλώς, ο Κλάρερ ήταν από τα κεντρικά πρόσωπα, λόγω των φημών για πρόταση από τον Παναθηναϊκό. Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ρώτησαν για τη φημολογία τον αθλητικό διεθυντή της Φορτούνα, Κλάους Άλοφς.

Ο Άλοφς εμμέσως παραδέχτηκε ότι το ζήτημα είναι σοβαρό, αποφεύγοντας όμως να μιλήσει με... διευθύνσεις. Διότι εκτός από τον Κλάρερ, ο Ιάπωνας Άο Τανάκα έχει ζητήσει μεταγραφή από τη διοίκηση.

«Δεν μπορώ να διαβεβαιώσω ότι θα κρατήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας. Θέλουμε να διευκρινίσουμε σύντομα την κατάσταση με τους παίκτες που έχουν συμβόλαια μέχρι τον Ιούνιο του 2024, για να δούμε με ποιους θα δουλέψουμε στο μέλλον. Να επεκτείνουμε τα συμβόλαια τους όσο το δυνατόν πιο σύντομα ή να βρούμε άλλες λύσεις» σχολίασε ο Άλοφς,

Συνεπώς, αυτό που εξηγούν οι Γερμανοί ρεπόρτερ, προφανώς λόγω της διευκρίνισης του Άλοφς, είναι πως ο Κλάρερ και ο Τανάκα, πρέπει είτε να επεκτείνουν από φέτος το συμβόλαιο τους, είτε να πουληθούν για να φέρουν κέρδος.

Ο Παναθηναϊκός έχει επαφή με τη Φορτούνα και με την πλευρά του Κράλερ, ταυτόχρονα έχει ανοιχτή γραμμή και με άλλους ποδοσφαιριστές για το κέντρο της άμυνας, όπως τον Γουίλιαμ Τροστ-Έκονγκ και θα οριστικοποιήσει άμεσα τις εξελίξεις.