Παναθηναϊκός: Στιγμές από την αναχώρηση της αποστολής για Πορτογαλία

Παναθηναϊκός

i

PrtScr

Παναθηναϊκός: Στιγμές από την αναχώρηση της αποστολής για Πορτογαλία

Μπάμπης Τσιμπίδας 08:34 - 22.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:05 - 14.08.2024

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε το πρωί της Τρίτης για το Πόρτο, με στόχο να επιστρέψει την Πέμπτη με σκορ πρόκρισης.

Η πτήση του Τριφυλλιού για το σεντόνι, ξεκίνησε! Το πρωί της Τρίτης η αποστολή του Παναθηναϊκού αναχώρησε με τσάρτερ για το αεροδρόμιο του Πόρτο.

Αύριο, οι πράσινοι θα ριχτούν στη μάχη του Champions League αφού θα αντιμετωπίσουν την Μπράγκα στο πρώτο παιχνίδι των Play Off. Με την ομάδα ταξιδεύουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, με εξαίρεση τον τραυματία Κλάινχαϊσλερ και τον ανέτοιμο Γκάνεα. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, εντός και εκτός ευρωπαϊκής λίστας, βρίσκονται στο αεροπλάνο και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αποφασίσει μέχρι το βράδυ, ποιος θα αντικαταστήσει τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό και αν απαιτούνται άλλες αλλαγές στην 23άδα!

Το αεροσκάφος που μετέφερε τον Παναθηναϊκό, απογειώθηκε λίγο μετά τις 9 και αναμένεται στην Πορτογαλία στις 11:20 τοπική ώρα. Σε μία πτήση διάρκειας τεσσάρων ωρών.

Το κλίμα στα μέλη της ομάδας ήταν εξαιρετικό τι επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία ότι την Πέμπτη θα επιστρέψουν στην Αθήνα με σκορ πρόκρισης!