Παναθηναϊκός: Από που και πως θα «ψωνίσει» στόπερ τον Ιανουάριο

Τιν Γεντβάι, Χόρντουρ Μάγκνουσον

i

Intime

Παναθηναϊκός: Από που και πως θα «ψωνίσει» στόπερ τον Ιανουάριο

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:17 - 18.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:39 - 14.08.2024

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού θα ψάξουν ένα κεντρικό αμυντικό στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και το Sportal εξηγεί τους άξονες που θα κινηθούν για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

Η απώλεια του Χόρντουρ Μάγκνουσον για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω της ρήξης χιαστού, καθώς και οι πολυήμερες απουσίες των Μπαρτ Σένκεφελντ, Τιν Γεντβάι, Γιώργου Βαγιαννίδη και τώρα του Έρικ Πάλμερ-Μπράουν σε διαφορετικά χρονικά σημεία εξαιτίας τραυματισμών, κατέδειξαν την ανάγκη περαιτέρω ενίσχυσης των μετόπισθεν.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν λάβει την απόφαση για μία τουλάχιστον προσθήκη στη διάρκεια του Ιανουαρίου. Για έναν παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας, αλλά θα μπορεί να καλύψει και τα άκρα ως υπηρεσιακή λύση σε έκτακτη ανάγκη.

Η πρώτη τοποθέτηση της πλευράς Χάρη Δούκα για το γήπεδο στον Βοτανικό - H ξεκάθαρη πρόθεση, το ζητούμενο και τα σύνοδα έργα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:01 - 16.10.2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Η πρώτη τοποθέτηση της πλευράς Χάρη Δούκα για το γήπεδο στον Βοτανικό - H ξεκάθαρη πρόθεση, το ζητούμενο και τα σύνοδα έργα

Συνεργάτες του νέου Δημάρχου Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ξεκαθαρίζουν στο Sportal τις προθέσεις τους για την Διπλή Ανάπλαση και την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό.

Κατά προτίμηση, θα αναζητηθεί ένας αριστεροπόδαρος στόπερ, διότι δεν υπάρχει άλλος στο έμψυχο δυναμικό εκτός από τον Μάγκνουσον. Επιπροσθέτως, ο Τιν Γεντβάι έχει παίξει ως δεξιός μπακ και λογίζεται ως εφεδρεία, άρα αναζητείται κάτι αντίστοιχο για την αριστερή πλευρά.

Το επόμενο ερώτημα αφορά το είδος της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή. Ο Παναθηναϊκός ανανέωσε το συμβόλαιο του Μάγκνουσον μέχρι τον Ιούνιο του 2025, ο Σένκεφελντ δεσμεύεται μέχρι την ίδια ημερομηνία, ενώ ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν ανήκει στο ρόστερ για άλλα 3,5 χρόνια, μέχρι τις 30/6/2027.

Με δύο στόπερ έμεινε ο Γιοβάνοβιτς - Εκτός για έναν μήνα και ο Πάλμερ - Μπράουν
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

18:08 - 15.10.2023

Με δύο στόπερ έμεινε ο Γιοβάνοβιτς - Εκτός για έναν μήνα και ο Πάλμερ - Μπράουν

Νέο πρόβλημα στην άμυνα για τον Παναθηναϊκό. Με προστατευτική μπότα ο Πάλμερ - Μπράουν λόγω του οστικού οιδήματος, θα μείνει εκτός για τουλάχιστον έναν μήνα. Γεντβάι και Σένκεφελντ οι μοναδικοί διαθέσιμοι στόπερ πλέον.

Επιπλέον, στο Τριφύλλι αξιολογούν τον Γεντβάι, για να αποφανθούν εάν αξίζει να ενεργοποιήσουν στο τέλος της σεζόν τη ρήτρα εξαγοράς του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ από τη Λοκομοτίβ Μόσχας.

Κατά συνέπεια, μία δαπανηρή αγορά ποδοσφαιριστή για την αμυντική γραμμή, θα διαμόρφωνε νέα δεδομένα για τον Κροάτη στόπερ. Προς το παρόν, το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι ένας δανεισμός στο περσινό πρότυπο του Τιμοτέους Πούχατς, για να γεμίσει το ροτέισον του Γιοβάνοβιτς.

Το ενθαρρυντικό για την αναζήτηση των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, είναι πως το καλοκαίρι θα διεξαχθεί το Euro 2024, οπότε αρκετοί παίκτες οι οποίοι δεν θα έχουν ενεργό ρόλο στις ομάδες τους, θα είναι πρόθυμοι να μετακομίσουν για ένα εξάμηνο σε ένα περιβάλλον που θα πάρουν ευκαιρίες. Χωρίς αυτό να προδικάζει ότι οι «πράσινοι» θα ψωνίσουν από τη συγκεκριμένη δεξαμενή, εντούτοις θα παράσχει μία μεγαλύτερη πληθώρα επιλογών.