Παναθηναϊκός: Απών ο Λοντίγκιν από το ματς με τον ΝΠΣ Βόλο

Γιούρι Λοντίγκιν

i

Intime

Παναθηναϊκός: Απών ο Λοντίγκιν από το ματς με τον ΝΠΣ Βόλο

Μπάμπης Τσιμπίδας 20:23 - 25.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:59 - 14.08.2024

Ο ομογενής τερματοφύλακας αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Μία σημαντική απουσία καταγράφεται στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την προπόνηση της Παρασκευής, για τη σαββατιάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΝΠΣ Βόλο στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Γιούρι Λοντίγκιν δεν συμπεριλήφθηκε στην 23άδα, με την επίσημη ενημέρωση να υποστηρίζει πως ο ομογενής τερματοφύκαλας έχει προσβληθεί από ίωση και έμεινε κλινήρης για να αναρρώσει.

Αξίζει να σημειωθεί πως τις προηγούμενες ημέρες ο Λοντίγκιν έχει συνδεθεί με πληροφορίες για πρόταση από μεγάλη ρωσική ομάδα. Παράλληλα, στο Τριφύλλι προετοιμάζονται δουλεύοντας στην υπόθεση του νεαρού άσου του ΟΦΗ, Χρήστου Μανδά.

Τρίτος γκολκίπερ για τον Παναθηναϊκό θα είναι ο 20χρονος Αλβανός γκολκίπερ, Κλίντμαν Λίλο, ενώ στον πάγκο θα καθίσει ο Βασίλης Ξενόπουλος, με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι να διατηρείται στην ενδεκάδα.

Την αποστολή επανδρώνουν οι οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Επίσης, έχουν αποκλειστεί οι Ζέκα, Τσοκάι, Γερεμέγεφ, Γκάνεα, σε μία σαφή ένδειξη ότι στην παρούσα φάση ιεραρχούνται χαμηλά στις προτιμήσεις του Γιοβάνοβιτς.

Στο μεταξύ, το προπονητικό πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας. Θεραπεία ακολούθησε ο Κλαϊνχάισλερ, για την αποκατάσταση της θλάσης που έχει υποστεί.