Γιοβάνοβιτς: «Ιδανικός ο τρόπος που κλείσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα»
i

©intime

Γιοβάνοβιτς: «Ιδανικός ο τρόπος που κλείσαμε ένα δύσκολο πρόγραμμα»

Δημήτρης Χούπης 23:40 - 08.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 14.08.2024

Οι δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα 5-0 τον Ατρόμητο, πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και πλέον θα έχει τη διακοπή μπροστά του πριν τη μάχη με τον Ολυμπιακό με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν φυσικά ικανοποιημένος με τον τρόπο που τελείωσε το δύσκολο πρόγραμμα που είχε η ομάδα του. Αναλυτικά όσα είπε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο:

«Από τις 16 Σεπτεμβρίου δώσαμε επτά δύσκολα ματς και απόψει ήταν ιδανικός ο τρόπος που κλείσαμε αυτό το πρόγραμμα. Κάναμε αλλαγές και είχαμε αρκετή φεσκάδα. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, μπορεί να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο.

Μας βοήθησαν πολύ τα χρονικά σημεία που σκοράραμε και στη συνέχεια με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο αντίπαλος, δεν είχαμε πίεση. Ήταν ένα ματς που ολοκληρώθηκε με ιδανικό τρόπο για μας.

Η διακοπή του πρωταθλήματος είναι για κάποιους ξεκούραση, όχι για τους διεθνείς. Λόγω του προγράμματος της UEFA θα δούμε. Θα ξεκουραστούν 2-3 μέρες όσοι μείνουν και θα επιστρέψουν, ώστε να δουλέψουμε για τη συνέχεια».