Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στην Αυστρία

Προπόνηση του Παναθηναϊκού / Intime

i

Προπόνηση του Παναθηναϊκού / Intime

Παναθηναϊκός: Αυτοί είναι οι αντίπαλοι στην Αυστρία

Μπάμπης Τσιμπίδας 15:46 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:34 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το πρόγραμμα των τεσσάρων από τα πέντε φιλικά παιχνίδια που θα δώσει στο εξωτερικό, ενώ εκκρεμεί η διευθέτηση ενός ακόμα.

Στη γνωστοποίηση των τεσσάρων από τα πέντε φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο διάστημα της παραμονής του στην Αυστρία, προχώρησαν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Η ανακοίνωση περιλαμβάνει τις ημερομηνίες, την ώρα διεξαγωγής και τους αντιπάλους. Απομένει η οριστικοποίηση ενός ακόμα ματς επί αυστριακού εδάφους, που θα ανακοινωθεί εντός των ημερών.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα φιλικά:

«Το παζλ των φιλικών της θερινής προετοιμασίας του Παναθηναϊκού έχει σχεδόν συμπληρωθεί. Σε ό,τι αφορά το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία, το Τριφύλλι θα δώσει κατά σειρά τα εξής φιλικά παιχνίδια:

– 26 Ιουνίου, 7.30 μ.μ. (6.30 μ.μ. τοπική ώρα), Wiener Viktoria

– 4 Ιουλίου, 6 μ.μ. (7 μ.μ. τοπική ώρα), Petrolul Ploesti

– 5 Ιουλίου, 6 μ.μ. (7 μ.μ. τοπική ώρα), CSKA 1948 Sofia

– 9 Ιουλίου, 6 μ.μ. (7 μ.μ. τοπική ώρα), AEK Larnaca

Υπάρχει σε εκκρεμότητα ακόμα μία φιλική αναμέτρηση επί αυστριακού εδάφους.

Υπενθυμίζεται το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Χάποελ Μπερ Σεβά στις 14 Ιουλίου στο “Απόστολος Νικολαΐδης”».

Στο μεταξύ, εργομετρικές μετρήσεις περιλάμβανε η δεύτερη μέρα της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Οι ποδοσφαιριστές πήγαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και υποβλήθηκαν σε τεστ, ώστε το προπονητικό επιτελείο να έχει εικόνα για τη φυσική κατάσταση του καθενός και να προσαρμόσει το πρόγραμμα των ασκήσεων.

Με εργομετρικά θα συνεχιστεί και η τρίτη μέρα, μετά το Σαββατοκύριακο οι πδοσφαιριστές θα είναι ελεύθεροι και ουσιαστικά, θα μπουν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων από τη Δευτέρα.