Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιένερ Βικτόρια

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιένερ Βικτόρια

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:40 - 26.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:18 - 14.08.2024

Βασικός ο Γερεμέγεφ στο πρώτο φιλικό του Παναθηναϊκού στην Αυστρία με αντίπαλο τη Βιένερ Βικτόρια.

Ο Παναθηναϊκός στις 19.30 δίνει το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους με αντίπαλο τη Βιένερ Βικτόρια.

Η συγκεκριμένη ομάδα παίζει στην τρίτη κατηγορία και το ματς θα έχει διάρκεια δύο 35λεπτα. Θα είναι περισσότερο ως ένα ξεμούδιασμα. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ξεκινήσει τον Αλεξάντερ Γερεμέγεφ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και ο Σουηδός φορ είναι ουσιαστικά το μοναδικό «νέο» πρόσωπο. Θυμίζουμε ότι 30χρονος παίκτης αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη κι ενώ είχε εξαιρετική παρουσία στη Χάκεν και δόθηκε δανεικός στον Λεβαδειακό, απ' όπου κι επέστρεψε.

Στο τέρμα θα είναι ο Λοντίγκιν, αφού ο νιόπαντρος Μπρινιόλι έχει άδεια μέχρι αύριο. Δεξί μπακ θα είναι ο Κώτσιρας, αριστερό ο Χουάνκαρ και στόπερ οι Σένκεφελντ, Σιδεράς. Στα χαφ θα παίξουν οι Πέρεθ, Τσόκαϊ και μεσοεπιθετική τριάδα θα είναι οι Μαντσίνι, Παλάσιος, Μπερνάρ. Ο Γιοβάνοβιτς ξεκινάει τον έμπειρο Βραζιλιάνο, αν κι άργησε να επιστρέψει από τις διακοπές του κι έχει λίγες προπονήσεις στα πόδια του.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Να θυμίσουμε ότι οι Ζέκα, Αϊτόρ, Τρουγιέ, Φρόκου και Γκάνεα ταξίδεψαν στην Αυστρία με την αποστολή του Παναθηναϊκού, όμως προέρχονται από πολύμηνη απραξία. Οι τέσσερις έχουν αποθεραπευτεί από ρήξη χιαστού, ενώ ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αναρρώνει από επιπλοκές του κορωνοϊού. Ο Γκάνεα θεωρείται απίθανο να τον δούμε αγωνιζόμενο επί αυστριακού εδάφους. 

Ο Ρουμάνος θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμα και ο ορίζοντας επιστροφής του παραμένει άγνωστος. Ο Αλέξις Τρουιγιέ δεν θα αγωνιστεί εναντίον της Βιένερ Βικτόρια, αφού το πρωί ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Γάλλος χαφ ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο και προληπτικά γυμνάζεται πιο χαλαρά.

 Αντίθετα, οι Αϊτόρ, Ζέκα και Φρόκου ενδέχεται να πάρουν χρόνο στο πρώτο φιλικό της προετοιμασίας. Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε τετ-α-τετ με τους τρεις και ρώτησε πως αισθάνονται και αν θέλουν να παίξουν. Ασφαλώς, η τελική απόφαση ανήκει στον Σέρβο προπονητή. Ο οποίος θα τσεκάρει την ένταση της αναμέτρησης και τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων, πριν αποφασίσει εάν θα χρησιμοποιήσει τους τρεις παίκτες.