Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού από ψηλά! (vid)

Η πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού από ψηλά! (vid)

Γιώργος Σακελλαρίου 22:44 - 14.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:35 - 14.08.2024

Βίντεο από την πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2023-24.

Από νωρίς στα βάσανα μπήκαν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το απόγευμα της Τετάρτης 14/6 συγκεντρώθηκαν στο «Γεώργιος Καλαφάτης» και προπονήθηκαν για πρώτη φορά για την προετοιμασία της σεζόν 2023-2024.

Το πρωί διενεργήθηκαν τα απαραίτητα μοριακά τεστ ανίχνευσης Covid και το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση, η εναρκτήρια για τη θερινή προετοιμασία του Τριφυλλιού. Το παρών στην πρώτη του Τριφυλλιού έδωσε και ο «νέος» Ζέκα, ο οποίος επέστρεψε σε γνώριμα λημέρια μετά από 6,5 χρόνια…

Ενθαρρυντική ήταν η παρουσία του Αϊτόρ, ο οποίος μοιάζει να έχει αφήσει πίσω του οριστικά τον εφιάλτη της ρήξης χιαστού. Ο Ισπανός εξτρέμ ήταν ευδιάθετος και είχε μεγάλη όρεξη να επανέρθει πλήρως. Αντίστοιχα, ο Αλεξίς Τρουιγιέ είχε πολύ καλή διάθεση, αφού έχει αποθεραπευτεί από τον τραυματισμό του.

Νέο πρόσωπο θεωρείται και ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ, αφού ναι μεν ανήκει στον Παναθηναϊκό από τον Ιανουάριο, ωστόσο πήγε κατε' ευθείαν με δανεισμό στον Λεβαδειακό. Κατά συνέπεια, ο Σουηδός στράικερ γυμνάστηκε υπό τις οδηγίες του Γιοβάνοβιτς και θα διεκδικήσει την εμπιστοσύνη του το καλοκαίρι.

Στη διάρκεια της πρώτης προπόνησης οι Πράσινοι ουσιαστικά έκαναν ενεργοποίηση ενόψει των εργομετρικών τεστ που θα ακολουθήσουν το πρωί της Πέμπτης και της Παρασκευής.

Ο Γιοβάνοβιτς καλοσώρισε τους «πράσινους» και τους ενημέρωσε για το πρόγραμμα των πρώτων ημερών, αποφεύγοντας να μιλήσει περισσότερο. Παρών ήταν και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε μία γνωριμία με τους παίκτες του Τριφυλλιού.

Θεραπεία λόγω της θλάσης που υπέστη σε προπόνηση της Εθνικής ομάδας, ακολούθησε ο Ιωαννίδης. Απόντες από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα είναι οι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μάγκνουσον, Κλεϊνχέισλερ, Μλαντένοβιτς.

Παρών στην πρώτη συγκέντρωση του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν, λοιπόν, ήταν ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή, βρέθηκε στο νέο εργασιακό περιβάλλον του μαζί με τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Ο Παπαδημητρίου δεν είπε πολλά στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού, αλλά είχε μία εισαγωγική ομιλία και χαιρετήθηκε με όλους, λέγοντας ότι θα έχουν τετ-α-τετ στις επόμενες ημέρες.

Ο σκοπός του Παπαδημητρίου είναι να ενημερωθεί για τις κατάσταση του καθενός και να έχει άποψη για τις εκκρεμότητες. Καθώς και να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην καθημερινότητα.

Αλαφούζος: «Τους φοβίζει ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει - Γνωστή η διαδρομή του καθενός»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:00 - 14.06.2023

Αλαφούζος: «Τους φοβίζει ο Παναθηναϊκός που επιστρέφει - Γνωστή η διαδρομή του καθενός»

Ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε θέση για το περιστατικό με το όχημα ιδιοκτησίας που συνδέθηκε με εγκληματική ενέργεια και τόνισε πως στόχος είναι να πληγεί η επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή.

«Χαίρομαι πολύ που είμαι εδω μαζί σας. Κάνατε φανταστική δουλειά όχι μόνο πέρσι αλλά γενικότερα τα δύο τελευταία χρόνια και το ίδιο πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί ώστε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό ακόμα ψηλότερα. Οτιδήποτε χρειαστείτε θα είμαι καθημερινά στη διάθεσή σας», ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Παπαδημητρίου.

Δείτε βίντεο από την πρώτη προπόνηση: