Δυνατό φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο για τον Παναθηναϊκό πριν την Ντνίπρο - Που θα δείτε το ματς

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Δυνατό φιλικό κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο για τον Παναθηναϊκό πριν την Ντνίπρο - Που θα δείτε το ματς

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:53 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:50 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης (18/7,21:00) τη Ράγιο Βαγεκάνο στη Λεωφόρο σε αγώνα πρόβα τζενεράλε πριν τα ευρωπαϊκά ματς με την Ντνίπρο.

Έναν δυνατό φιλικό αγώνα κόντρα στη Ράγιο Βαγεκάνο (21:00, COSMOTE Sport 1) δίνει απόψε o Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο. Μετά την ισοπαλία με τη Χάποελ Μπερ Σεβά την περασμένη Παρασκευή, η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα δώσει το τελευταίο της φιλικό ματς πριν τις αναμετρήσεις με την Ντνίπρο για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League.

Είναι το πιο δύσκολο φιλικό ματς που θα έχουν δώσει στην καλοκαιρινή προετοιμασία τους οι «πράσινοι». Κόντρα σε μία ομάδα της Primera Division ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του. Ουσιαστικά πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε, αφού ο πρώτος αγώνας με την ουκρανική ομάδα είναι σε μια εβδομάδα, στη Σλοβακία.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς  αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, με βάση και τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα βρίσκεται κανονικά στις επιλογές του Σέρβου προπονητή, καθώς προπονήθηκε και πάλι σε φουλ ρυθμούς. Αντιθέτως, αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Άνταμ Τσέριν. Ακόμη είναι πολύ πιθανό να φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα με το τριφύλλι ο Τόνι Βιλένα. 

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι καιρικές συνθήκες θα είναι ξανά δύσκολες, όπως στο προηγούμενο φιλικό με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούν στη χώρα μας.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η πώληση των εισιτηρίων άρχισε από χθες (17/7) στις 17:00 και θα συνεχιστεί ως τη σέντρα του αγώνα. Οι αγορές πραγματοποιούνται μόνο ηλεκτρονικά και δεν λειτουργούν τα εκδοτήρια του γηπέδου.