Παναθηναϊκός: Εκπλήξεις από τον Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Μπερνάρ και Παλάσιος

i

Intime

Παναθηναϊκός: Εκπλήξεις από τον Γιοβάνοβιτς στην ενδεκάδα

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:31 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αλλάζει διάταξη και προσανατολισμό στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Ρεν.

Στη συνταγή του Ισραήλ καταφεύγει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεν στη Γαλλία. Ο Σέρβος προπονητής επέλεξε διάταξη με τρεις κεντρικούς μέσους και χωρίς «δεκάρι» στη μεσαία γραμμή, για την ενδεκάδα που παρατάσσει απόψε στο Roazhon Park .

O Γιοβάνοβιτς επανδρώνει τον «άξονα» με τον Ρούμπεν Πέρεθ στο «6» και με τους Άνταμ Τσέριν και Τόνι Βιλένα ως box-to-box χαφ. Ο Γουίλιαν Αράο και ο Φίλιπ Τζούρισιτς μένουν στον πάγκο αυτή τη φορά.

Στις υπόλοιπες θέσεις του συστήματος 4-3-3, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι θα υπερασπιστεί την εστία, οι Τιν Γεντβάι και Μπαρτ Σένκεφελντ θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Γιώργος Βαγιαννίδης θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς το αριστερό άκρο.

Ο Μπερνάρ επανέρχεται στην ενδεκάδα ως αριστερός εξτρέμ, ενώ ο Σεμπάστιαν Παλάσιος θα αγωνιστεί ως δεξιός εξτρέμ. Ο Φώτης Ιωαννίδης θα αρχίσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο μαζί με τους Τζούρισιτς και Αράο βρίσκονται επίσης οι Γιούρι Λοντίγκιν, Γιάννης Κώτσιρας, Γιώργος Σιδεράς, Ντάνιελ Μαντσίνι, Άντραζ Σπόραρ, Αϊτόρ Κανταλαπιέντρα, Βασίλης Ξενόπουλος, Μπιλάλ Ραχμάν και Θανάσης Προδρομίτης.