«Δε χαμπαριάζει Χριστό ο Φώτης στη Γαλλία»: Επική περιγραφή Κύπριου στο ματς του Βελοντρόμ (vid)

Φώτης Ιωαννίδης

i

© Intime

«Δε χαμπαριάζει Χριστό ο Φώτης στη Γαλλία»: Επική περιγραφή Κύπριου στο ματς του Βελοντρόμ (vid)

Δημήτρης Χούπης 17:31 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 14.08.2024

Ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Λεωνίδου, χάρηκε λίγο παραπάνω το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη απέναντι στη Μαρσέιγ, δίνοντας στον κόσμο μια επική περιγραφή.

Ο Παναθηναϊκός την Τρίτη (15/8) πήρε μια τρομερή πρόκριση στη Μασσαλία απέναντι στη Μαρσέιγ, κάνοντας τον κόσμο της ομάδας να «τρελαθεί». Κι όχι μόνο. 

Συγκεκριμένα ο Κύπριος δημοσιογράφος, Γιώργος Λεωνίδου, που περιέγραφε τον αγώνα των «πρασίνων», φαίνεται ότι χάρηκε... λίγο παραπάνω το γκολ του Φώτη Ιωαννίδη, αλλά και την πρώτη εκτέλεση του Έλληνα επιθετικού στη διαδικασία της «ρωσικής ρουλέτας». 

«Παναθηναϊκή ψυχή στο Velodrome», είπε μετά το γκολ του επιθετικού των «πρασίνων», ενώ μετά την δεύτερη εκτέλεση είπε, «Δεν χαμπαριάζει τίποτα ο Φώτης στη Γαλλία. Δύο παστέλια από τα έντεκα βήματα, το ένα πιο σημαντικό από το άλλο».

Ανακοινώθηκε ο Αράο

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη, του Γουίλιαν Αράο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ υπέγραψε με τους «πράσινους» για τα επόμενα δύο χρόνια, ενώ το ποσό που θα παίρνει τον χρόνο θα φτάνει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Την ίδια ώρα η Φενέρμπαχτσε πήρε περίπου 2.5 εκατομμύρια ευρώ. 

Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Σάο Πάολο, της Κορίνθιανς, της Πορτουγκέσα, της Σαπεκοένσε, της Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, της Μποταφόγκο, της Φλαμένγκο και τέλος της Φενέρμπαχτσε.

«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να πάνω απ’ όλα, να κατακτήσω τίτλους», ήταν τα πρώτα λόγια του 31χρονου ως παίκτης του Παναθηναϊκού.