Παναθηναϊκός: Φόρεσε τα πράσινα ο… Μαντσίνι Τζούνιορ
i

Βαλεντίν Μαντσίνι / www.pao.gr

Παναθηναϊκός: Φόρεσε τα πράσινα ο… Μαντσίνι Τζούνιορ

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:55 - 07.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.08.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός γνωστοποίησε τον δανεισμό του 19χρονου Αργεντινού εξτρέμ, Βαλεντίν Μαντσίνι.

Επίσημα πια, ο Ντάνιελ δεν θα είναι ο μόνος Μαντσίνι στο «Γεώργιος Καλαφάτης». Διότι η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι ο μικρότερος αδερφός του, Βαλεντίν, εντάχτηκε στο ρόστερ του Παναθηναϊκού Β.

Ο 19χρονος Αργεντινός θα φορά τα πράσινα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023, αφού αποκτήθηκε με μονοετή δανεισμό από την Αλδοσίβι. Στη συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπεται οψιόν αγοράς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Ο Μαντσίνι φέρνει στον Παναθηναϊκό όσα του λείπουν από Παλάσιος, Βέρμπιτς και Μπερνάρ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:20 - 26.01.2023

Ο Μαντσίνι φέρνει στον Παναθηναϊκό όσα του λείπουν από Παλάσιος, Βέρμπιτς και Μπερνάρ

Ο Μαντσίνι ήταν ένας παίκτης που όχι μόνο έλειπε αλλά και είχε ανάγκη ο Παναθηναϊκός. Τι λένε οι αριθμοί του σε σχέση με τους Παλάσιος, Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Αϊτόρ, το Impact Score του CIES και το στοίχημα του Γιοβάνοβιτς με τον Αργεντίνο στο χορτάρι.

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση, με την μορφή του δανεισμού και οψιόν αγοράς από την Αλδοσίβι, του Βαλεντίν Μαντσίνι ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2023 και θα ενισχύσει την δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο Μαντσίνι γεννήθηκε στις 2 Ιουνίου 2003 στην πόλη Αρογίτο στην επαρχία της Κόρδοβα της Αργεντινής. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Αλδοσίβι, αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και την φετινή σεζόν μέτρησε πέντε συμμετοχές με την ομάδα του. 

Καλωσορίζουμε τον Βαλεντίν στην οικογένεια του Παναθηναϊκού!».