Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Βιγιαρεάλ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς με τη Βιγιαρεάλ

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:51 - 20.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:21 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τους ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ.

Με προπόνηση στο «Σπύρος Λούης» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (20/9) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να εξοικειωθούν με το περιβάλλον και με τον χλοοτάπητα. Διότι με εξαίρεση το ματς με τη Μπράγκα, οι ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς δεν έχουν παίξει άλλο ματς στην Καλογρέζα.

Στο μεταξύ, ο μόνος ο οποίος δεν πήρε μέρος στην προπόνηση ήταν ο τραυματίας Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά σε έντονο ρυθμό.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο.

Το νέο πρόσωπο στην αποστολή είναι ο Τιν Γεντβάι. Ο Κροάτης στόπερ είχε τραυματίστει στη ρεβάνς των Play Off του Champions League με τη Μπράγκα και έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί, ενώ επέστρεψε στο προπονητικό πρόγραμμα την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Γεντβάι είναι έτοιμος ιατρικά για να βοηθήσει, όμως θεωρείται πολύ δύσκολο ο Γιοβάνοβιτς να εμπιστευτεί από την αρχή έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος προέρχεται από απραξία ενός μήνα.

Πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
EUROPA LEAGUE

15:12 - 20.09.2023

Πρόβλημα με τον διαιτητή του ντέρμπι: Ο Μπένετ ψάχνει αλλά δεν έχει βρει ξένο ρέφερι για το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Πρόβλημα με την διαιτησία ενόψει του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού κι ΑΕΚ φαίνεται πως έχει προκύψει, με ΕΠΟ και ΚΕΔ να αναζητούν αλλά να μην βρίσκουν ξένο ρέφερι. Ανοικτό ακόμα για Έλληνα διαιτητή!

Φυσικά, εκτός αποστολής είναι ο Χουάνκαρ, ο οποίος θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής, που του επιβλήθηκε για την αποβολή του στο παιχνίδι με τη Μπράγκα.

Στην προπόνηση πήραν μέρος και οι Βέρμπιτς, Κλάινχαϊσλερ, Ζέκα και Γερεμέγεφ, παρότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ματς με τη Βιγιαρεάλ. Οι τέσσερις ποδοσφαιριστές δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και ο Γιοβάνοβιτς τους υπολογίζει για τις εγχώριες υποχρεώσεις.

Οι παίκτες του Τριφυλλιού ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα.