Παναθηναϊκός: Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Τιν Γεντβάι

i

Intime

Παναθηναϊκός: Η αποστολή του Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Μπάμπης Τσιμπίδας 19:36 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:34 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές τους οποίους υπολογίζει για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

H τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν από το κυριακάτικο (21/10) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», δεν έκρυβε απρόοπτα για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος προπονητής ανακοίνωσε αποστολή με 23 παίκτες, οι οποίοι είχαν προπονηθεί τις προηγούμενες ημέρες.

Αυτοί οι οποίοι δεν είναι διαθέσιμοι είναι οι τραυματίες Χόρντουρ Μάγκνουσον και Έρικ Πάλμερ - Μπράουν, ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ ο οποίος νοσεί από γαστρεντερίτιδα και ο Ζέκα, που είχε αποβληθεί εναντίον του Ατρόμητου. 

Την αποστολή του Παναθηναϊκού επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Η σύντομη προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων, ολοκληρώθηκε με δουλειά στα τελειώματα και στις στατικές φάσεις. Διότι για τον Γιοβάνοβιτς, οι «πράσινοι» πρέπει να πετύχουν γκολ στο Φάληρο και να αξιοποιήσουν τα στημένα.

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό και οι «πράσινοι» σκόρερ στον Πειραιά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:15 - 21.10.2023

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς κόντρα στον Ολυμπιακό και οι «πράσινοι» σκόρερ στον Πειραιά

Ο Παναθηναϊκός του Ιβάν Γιοβάνοβιτς βρίσκει απέναντι του τον Ολυμπιακό στο πρώτο ντέρμπι μεταξύ των δύο και βασίζεται στην εμπειρία του Σέρβου, μεταξύ άλλων, να παίρνει αποτελέσματα κόντρα στον μεγάλο του αντίπαλο.

Καθώς και να προφυλαχθούν από αυτά, επειδή ο Ολυμπιακός είναι πολύ ισχυρός στον αέρα. Η ένταση στο πρόγραμμα δεν ήταν μεγάλη, όμως ο Σέρβος αφιέρωσε αρκετή ώρα σε αυτά τα δύο κομμάτια, τα οποία κρίνει κομβικά.

Το πρόγραμμα της σαββατιάτικης προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο, εξάσκηση στις στατικές φάσεις και εξάσκηση στα τελειώματα. Θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Κλεϊνχέισλερ.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στο Sportal! Live Streaming το pre game του ντέρμπι των «αιωνίων» με όλο το ρεπορτάζ από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!