Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Σεμπάστιαν Παλάσιος

i

Σεμπάστιαν Παλάσιος / Intime

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 18:55 - 23.04.2023 / Ανανεώθηκε: 16:54 - 14.08.2024

Λίγη ώρα πριν από τη σέντρα έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για το ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των play offs της Super League

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (23/4, 20:00), στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των play offs της Super League. Οι «πράσινοι» ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να διατηρήσουν το νικηφόρο σερί στα ντέρμπι, μετά την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό με 2-0.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα του ντέρμπι έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε ότι αφορά την ενδεκάδα στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Μπρινιόλι, έχοντας μπροστά του τους Σάντσεθ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον και Χουάνκαρ. 

Ο σοβαρός λόγος που ο Γερμανός VARίστας δεν μπορούσε να βρεθεί στην Τούμπα
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

14:02 - 23.04.2023

Ο σοβαρός λόγος που ο Γερμανός VARίστας δεν μπορούσε να βρεθεί στην Τούμπα

Η ΕΠΟ την τελευταία στιγμή άλλαξε τον διαιτητή VAR, Στέγκεμαν, στην Τούμπα για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, με τον Μανούχου να είναι αυτός που τον αντικαθιστά. Ο λόγος όμως που δεν μπορούσε να ταξιδέψει στην Ελλάδα ο Γερμανός είναι αρκετά σοβαρός.

Στο χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Κουρμπέλης, Τσέριν και Πέρεθ, ενώ την τριάδα της επίθεσης αποτελούν οι Μπερνάρ, Παλάσιος και Σπόραρ.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σάντσεθ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Κουρμπέλης, Τσέριν, Μπερνάρ, Παλάσιος, Σπόραρ