Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Γουίλιαν Αράο, Ρούμπεν Πέρεθ

i

Intime

Παναθηναϊκός: Η ενδεκάδα του Γιοβάνοβιτς για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 18:26 - 01.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:04 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τους έντεκα που θα παίξουν βασικοί στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Έλαβε υπόψη του το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Ο Σέρβος προπονητής εμπιστεύεται την τριάδα του «άξονα» που λειτούργησε άψογα στην Αρκαδία. Με τον Γουίλιαν Αράο στο «6», τον Άνταμ Τσέριν στο «8» και τον Φίλιπ Τζούρισιτς στο «10».

Η «χασούρα» από το κλείσιμο του ΟΑΚΑ - Τα εκατομμύρια που «χάνει» ο Παναθηναϊκός
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:25 - 01.10.2023

Η «χασούρα» από το κλείσιμο του ΟΑΚΑ - Τα εκατομμύρια που «χάνει» ο Παναθηναϊκός

Απώλεια εσόδων από τη μετακόμιση σε μικρότερο γήπεδο, χαμένα λεφτά για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και κόστος εργασιών για την αναβάθμιση του «Απόστολος Νικολαΐδης». Το Sportal υπολογίζει τη ζημιά που θα υποστεί ο Παναθηναϊκός…

Ο Μπερνάρ επανέρχεται στην ενδεκάδα, αλλά όχι ως επιτελικός μέσος. Ο Βραζιλιάνος θα αγωνιστεί στο αριστερό «φτερό» της επίθεσης, με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος να αρχίζει δεξιός εξτρέμ.

Ο Φώτης Ιωαννίδης θα είναι ο «φουνταριστός», απόντος του Άντραζ Σπόραρ. Έτσι και αλλιώς, ο διεθνής στράικερ διανύει περίοδο φόρμας και αναμενόταν να παίξει από την αρχή.

Στα μετόπισθεν, ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι ξαναπαίρνει θέση στα δοκάρια, οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι θα επανδρώσουν το κέντρο της άμυνας, ο Γιάννης Κώτσιρας θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χουάνκαρ το αριστερό άκρο.

Στον πάγκο του Τριφυλλιού θα καθίσουν οι Λοντίγκιν, Μλαντένοβιτς, Ρούμπεν, Ζέκα, Βέρμπιτς, Μαντσίνι, Βιλένα, Γερεμέγεφ, Κλάινχαϊσλερ.