Πού θα «δείτε» σε live χρόνο την κλήρωση του Παναθηναϊκού

Παναθηναϊκός

i

©intime

Πού θα «δείτε» σε live χρόνο την κλήρωση του Παναθηναϊκού

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 21:23 - 20.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:26 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα προκριματικά της κορυφαίας διασυλλογικής και πλέον κινείται σε... ρυθμούς της αυριανής κλήρωσης (21/6, 13:00).

Μετά την κατάκτηση της δεύτερης θέσης την περασμένη σεζόν στη Super League, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στα αστέρια. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μπορεί να μην ολοκλήρωσε την χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς έχασε την πρωτιά μέσα από τα χέρια της στις τελευταίες αγωνιστικές, ωστόσο μετά από οκτώ χρόνια απουσίας, θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League.

Λίγες μέρες μετά την επιστροφή στην δράση, άπαντες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» στρέφονται πλέον στην σημερινή κλήρωση (21/6, 13:00), η οποία θα διεξαχθεί στη Νιόν της Ελβετίας. Να θυμίσουμε, πως μετά τη λήξη των πρωταθλημάτων ξεκαθάρισε και το τοπίο σε ότι αφορά τους υποψήφιους αντιπάλους. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα βρίσκεται στο γκρουπ των ανίσχυρων μαζί με τη δευτεραθλήτρια Ελβετίας, Σερβέτ και θα αντιμετωπίσει είτε την Γκενκ, είτε την Ντνίπρο, στο πλαίσιο του δεύτερου γύρου των προκριματικών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η κλήρωση του β' γύρου δεν μεταδίδεται τηλεοπτικά, ωστόσο, όσοι θελήσουν να δουν ζωντανά τα όσα συμβαίνουν στη Νιόν, μπορουν να συντονιστούν στο σάιτ της UEFA και να δούν σε Live Streaming όλη τη διαδικασία, όπως συμβαίνει πάντα. 

Ωστόσο, το Sportal, όπως συμβαινει σε κάθε σπουδαίο γεγονός θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις σε real time.

Η αναμονή για τη νέα εντυπωσιακή φανέλα

O Παναθηναϊκός συνεργάστηκε πολλά χρόνια με την Adidas και μαζί της βίωσε την κατάκτηση τίτλων, μεγάλες νίκες στον ελλαδικό χώρο, καθώς και πολλές από τις Glory Days του στην Ευρώπη. Ανεπανάληπτες βραδιές που όμοιες τους καμία άλλη ελληνική ομάδα δεν έχει να επιδείξει. Οι οπαδοί του Τριφυλλιού έχουν κρατήσει στα ντουλάπια τους πολλές από τις εμφανίσεις που είχε σχεδιάσει η κορυφαία γερμανική εταιρία ένδυσης. 

Σχέδια με αποχρώσεις που έχουν μείνει αξεπέραστα στο διάβα του χρόνου. Μετά από μία δεκαετία, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε ο Παναθηναϊκός και η Adidas να συνεργαστούν ξανά. Στον δρόμο προς την κανονικότητα, οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα φορέσουν τον πιο προηγμένο εξοπλισμό.

H αναμονή για την παρουσίαση της νέας φανέλας κορυφώνεται, αλλά δεν θα διαρκέσει πολύ. Γιατί το βράδυ της Τετάρτης στο Ζάππειο Μέγαρο, θα παρουσιαστούν οι εμφανίσεις της νέας σεζόν σε μία όμορφη εκδήλωση, που θα είναι γεμάτη Αθήνα και Παναθηναϊκό! Πάντως, όσοι έχουν δει τη νέα φανέλα της Adidas, αποκόμισαν τις καλύτερες εντυπώσεις και μιλούν για ένα πρωτοποριακό σχέδιο, που δεν έχει προηγούμενο στη συνεργασία των δύο πλευρών!