Παναθηναϊκός: Η Μαρσέιγ είχε δύο απουσίες στην τελευταία προπόνηση (vid)

Κοντογκμπιά - Τζούρισιτς

i

Intime

Παναθηναϊκός: Η Μαρσέιγ είχε δύο απουσίες στην τελευταία προπόνηση (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:59 - 14.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:16 - 14.08.2024

Ο Μαρθελίνο ολοκλήρωσε την προετοιμασία της Μαρσέιγ για τον Παναθηναϊκό χωρίς να υπολογίζει τους Κοντογκμπιά και Μουγκέ.

Νωρίς ολοκλήρωσε η Μαρσέιγ την προετοιμασία της για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στο Βελοντρόμ. Η τελευταία προπόνηση των Μασσαλών πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/8) στο προπονητικό κέντρο «La Commanderie».

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Γάλλων δημοσιογράφων, το απουσιολόγιο του Μαρθελίνο ανέγραφε δύο ονόματα: του Τζόφρι Κοντόγκμπια και του Φρανσουά Μουγκέ.

Ο Κοντογκμπιά αποβλήθηκε στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο αυριανό ματς του Γ’ Προκριματικού Γύρου του Champions League.

O Μουγκέ τραυματίστηκε στο σαββατιάτικο παιχνίδι της Μαρσέιγ με τη Ρέιμς, στην πρεμιέρα της Ligue 1. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ αποχώρησε τραυματίας στο 51ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον Σαρ.

Αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον Μαρθελίνο για τη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό. Εάν για τον Μουγκέ υπήρχαν πιθανότητες να παίξει, η απουσία του από την προπόνηση της Δευτέρας δεν αφήνει περιθώρια.