Οι αντιδράσεις στον «πράσινο» πάγκο και η αποθέωση στον Ζέκα: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

i

© PrtScr

Οι αντιδράσεις στον «πράσινο» πάγκο και η αποθέωση στον Ζέκα: Η παρακάμερα του Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 14:57 - 09.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:51 - 14.08.2024

Δείτε όσα κατέγραψε η κάμερα του PAO TV από την εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο (5-0).

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε τον Ατρόμητο στη Λεωφόρο κι έκανε... πάρτι. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς πήρε τη νίκη με 5-0 κόντρα στους Περιστεριώτες με σκόρερ τους Σπόραρ, Γερεμέγεφ, Παλάσιος και Τζούρισιτς (δις).

Η «πράσινη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα της αναμέτρησης, η οποία τα είχε... όλα. Στο απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί, ξεχωρίζουν οι αντιδράσεις από τον «πράσινο» πάγκο, η εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του τριφυλλιού αλλά και η αποθέωση στον αρχηγό Κάρλος Ζέκα.

Δείτε την παρακάμερα:

Ζέκα: «Δεν θα το ξεχάσω ποτέ - Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ»

Ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης ήταν και ο Κάρλος Ζέκα, ο οποίος έκανε την επανεμφάνιση του στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2017, όταν και έγινε η μεταγραφή του στην Κοπεγχάγη

Μάλιστα, οι φίλοι των «πρασίνων» αποθέωσαν τον Ζέκα, ο οποίος ανταπέδωσε το χειροκρότημα. Οι συμπαίκτες του, του προσέφεραν το περιβραχιόνιο, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται αρχικά να το φορέσει. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως το δεύτερο ντεμπούτο του με το «τριφύλλι» στο στήθος δεν ήταν ιδανικό, καθώς στο 85ο λεπτό ο διεθνής μέσος πάτησε άτσαλα τον Κεσχρίντα και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. 

Ο κόσμος ωστόσο, έδειξε τρομερή στήριξη, χειροκροτώντας τον. Μετά τη λήξη του ματς, ο Κάρλος Ζέκα θέλησε μέσω των social media να στείλει το δικό του μήνυμα για τις 250 συμμετοχές του αλλά και για την εντυπωσιακή στήριξη που δέχτηκε από τον κόσμο. 

«Πρώτα από όλα ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την αγάπη που μου έδειξαν, ήταν κάτι εκπληκτικό και δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Είμαι χαρούμενος που φόρεσα ξανά την φανέλα του Παναθηναϊκού. Το σημαντικότερο είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Το ματς δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για μένα, αλλά θα επανέλθω. Ευχαριστώ Παναθηναϊκέ», ανέφερε ο διεθνής μέσος.