Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ' στα Ιεροσόλυμα (gallery)

Παναθηναϊκός στα Ιεροσόλυμα

i

© Panathinaikos FC

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε τον Πατριάρχη Θεόφιλο Γ' στα Ιεροσόλυμα (gallery)

Sportal newsroom 16:15 - 04.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:59 - 14.08.2024

Με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Ισραήλ κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, η «πράσινη» ΠΑΕ βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ'.

Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ (5/10, 22:00). Η αποστολή των «πρασίνων» βρίσκεται από χθες στην πόλη της Χάιφα, ενώ σήμερα βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ'.

«Τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ', επισκέφθηκε σήμερα στην έδρα του αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Στον Μακαριώτατο δόθηκε ως αναμνηστικό δώρο μια φανέλα της ομάδας μας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών μας», αναφέρει η «πράσινη» ΠΑΕ στην ανάρτησή της.

Ο Πατριάρχης μίλησε στα μέλη της αποστολής του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Επαινούμε την αποστολή που έχετε κι εσείς. Σήμερα στον κόσμο που ανατρέπονται όλες οι ηθικές αξίες. Κι εμείς όσο μπορούμε παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτό ήταν το πιο προσιτό άθλημα, με το οποίο μπορούσαμε να ασχοληθούμε. Εδώ στη Μέση Ανατολή το πράσινο χρώμα έχει ιδιαίτερη σημασία».

Ο Πορτογάλος Αντόνιο Νόμπρε στο Μακάμπι Χάιφα-Παναθηναϊκός

Ένας γνώριμος από τα παλιά ο Αντόνιο Νόμπρε αναμένεται να σφυρίξει στην εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Χάιφα. Ο 34χρονος ρέφερι ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και πέρσι είχε διευθύνει την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην οποία «πράσινοι» είχαν ηττηθεί με 1-0. Ο Πορτογάλος διαιτητής είχε σφυρίξει άλλο ένα παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ την σεζόν 2012-2022 στο οποίο και το «τριφύλλι» είχε νικήσει με 3-0.

Ένα ματς «εισιτήριο» για το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού
EUROPA LEAGUE

13:26 - 04.10.2023

Ένα ματς «εισιτήριο» για το ευρωπαϊκό μέλλον του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός έχει μία μοναδική ευκαιρία εναντίον της Μακάμπι Χάιφα, για να «αγκαλιάσει» την τρίτη θέση του ομίλου και να διεκδικήσει την υπέρβαση έχοντας ως μίνιμουμ την παρουσία στο Conference League.

Από την Πορτογαλία θα είναι και ολόκληρη η διαιτητική ομάδα. Βοηθοί του θα είναι οι Πέδρο Μαρτίνς, Πάουλο Μπρας, 4ος ο Μπρούνο Μιγκέλ Κάρμο Βιέιρα και στο VAR οι Λουίς Γκοντίνιο και Ούγκο Μιγκέλ.