Παναθηναϊκός: Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς ξεσπά (vid)

Παναθηναϊκός: Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς ξεσπά (vid)

Μπάμπης Τσιμπίδας 11:50 - 23.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:17 - 14.08.2024

Η παρακάμερα του Παναθηναϊκού «συνέλαβε» την αντίδραση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην επίτευξη του γκολ του Άντραζ Σπόραρ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν είναι από τους πιο εκδηλωτικούς ανθρώπους. Συχνά, σε πανηγυρικά στιγμιότυπα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, οι περισσότεροι πανηγυρίζουν, φωνάζουν, χειρονομούν και ο Σέρβος παραμένει ανέκφραστος, σαν να μην επηρεάζεται από το περιβάλλον γύρω του.

Στον αντίποδα, υπάρχουν και περιστάσεις που ο Γιοβάνοβιτς αφήνεται και εκδηλώνεται. Συνήθως αφού ένα παιχνίδι λήξει ή το σκορ έχει οδηγηθεί σε ένα σημείο που δεν έχει επιστροφή.

Ο Γιοβάνοβιτς έγινε... δημοσιογράφος: «Να σας κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση;» (vid)
EUROPA LEAGUE

09:25 - 22.09.2023

Ο Γιοβάνοβιτς έγινε... δημοσιογράφος: «Να σας κάνω εγώ τώρα μία ερώτηση;» (vid)

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Europa League, καθώς επικράτησε με 2-0 επί της Βιγιαρεάλ με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να είναι απολαυστικός στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Βιγιαρεάλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League, δεν αποτέλεσε εξαίρεση για τη συμπεριφορά του 61χρονου προπονητή.

Ο Γιοβάνοβιτς παρακολούθησε το ματς ατάραχος, χαμογέλασε αλλά δεν ξέφυγε ούτε στο ελάχιστο στο γκολ του Ιωαννίδη, αλλά κράτησε το καλύτερο για την επίτευξη του 2-0 από τον Άντραζ Σπόραρ.

Όταν ο Παναθηναϊκός διεύρυνε το προβάδισμα του απέναντι στη Βιγιαρεάλ, ο Ιβάν συγχρονίστηκε με τους 65.000 οπαδούς στις εξέδρες του ΟΑΚΑ που είχαν... πάρει φωτιά και πανηγύρισε. Με τις γροθιές σφιγμένες προς τον ουρανό.

Η παρακάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός «συνέλαβε» την αντίδραση του προπονητή της ομάδας και την ανέβασε στα social media σαν ένα μεμονωμένο στιγμιότυπο. Με τη λεζάντα «τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει».

Γιατί πράγματι, εκείνη την ώρα, ο Παναθηναϊκός «κλείδωσε» τη νίκη και η Βιγιαρεάλ έμοιαζε ανίκανη να αντιστρέψει τη ροή των γεγονότων. Δείτε την αντίδραση του Ιβάν: