Η συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών πριν το ματς με τον Άρη (vid)

Παναθηναϊκός

i

Παναθηναϊκός/ ©Intime

Η συγκινητική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κατά το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών πριν το ματς με τον Άρη (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:45 - 15.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:19 - 14.08.2024

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δημιούργησαν μία συγκινητική ατμόσφαιρα πριν αλλά και κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Άρη.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Άρη το βράδυ της Κυριακής (14/5) στο last dance της Λεωφόρου για την τελευταία αγωνιστική των play offs της Stoiximan Super League. Οι φίλαθλοι των «πράσινων» γέμισαν το «Απόστολος Νικολαΐδης» σε ένα ακόμα ματς, θέλοντας να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τους ποδοσφαιριστές του για τις στιγμές που τους χάρισαν μέσα στη σεζόν. 

Όταν, λοιπόν, οι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» βγήκαν για ζέσταμα, αφού αναφώνησαν «Να 'τοι να 'τοι οι πρωταθλητές» κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, σήκωσαν τα κασκόλ τους κι άρχισαν να τραγουδούν συνθήματα στήριξης προς την ομάδα δημιουργώντας μία πολύ όμορφη και συνάμα άκρως συγκινητική ατμόσφαιρα. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να μην κρατά στο φινάλε της σεζόν την κούπα του πρωταθλήματος αλλά οι φίλαθλοι δεν ξέχασαν όσα τους χάρισε όλους αυτούς τους μήνες η αγαπημένης τους ομάδα. 

Δείτε το υπέροχο βίντεο του PAO TV:

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:05 - 15.05.2023

Η στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς λέει την ατάκα «πολλές φορές αισθάνομαι μαλ...» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήταν στενοχωρημένος που ο ίδιος και οι ποδοσφαιριστές του δεν κατάφεραν να φθάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς με τον Άρη δε έκρυψε και τον εκνευρισμό του.

Στη συνάντηση των αδιάφορων στο «Απόστολος Νικολαΐδης», εξαρχής τα κίνητρα για όλους ήταν ελάχιστα. Ο Παναθηναϊκός δεν πίστευε ούτε στη... μία στο εκατομμύριο ότι κάτι μπορούσε να στραβώσει στη Νέα Φιλαδέλφεια και να πάρει τον τίτλο. Ο Άρης απλά δεν πήγαινε για τίποτα και ήθελε να βγάλει την υποχρέωση. 

Μοιραία, το 1-1, οι ελάχιστες ευκαιρίες και το χαμηλό τέμπο δεν αιφνιδίασαν κανέναν. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ο Απόστολος Τερζής δεν μπόρεσαν να φτιάξουν τη διάθεση των παικτών και να παράξουν πιο όμορφο θέαμα. Έστω και έτσι, το ματς είχε δύο γκολ, δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι, αλλά σίγουρα, άπαντες θα το ξεχάσουν σύντομα...

Οι ποδοσφαιριστές από τη Δευτέρα φεύγουν για διακοπές, για να ξεκουραστούν και να ξεχάσουν όσα συνέβησαν φέτος. Με διαφορετικό πρόσημο για τις δύο ομάδες, η σεζόν δεν κλείνει με την καλύτερη γεύση. Ο Παναθηναϊκός βέβαια έδειξε πως επανήρθε, συγκεντρώνοντας 17 βαθμούς περισσότερους από πέρυσι. Όσο για τον Άρη, άρχισε στοχεύοντας ψηλότερα, αλλά έσωσε την παρτίδα με το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο.