Παναθηναϊκός: Ημέρα επιστροφής των διεθνών στο Κορωπί

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους παίκτες του Παναθηναϊκού

i

Intime

Παναθηναϊκός: Ημέρα επιστροφής των διεθνών στο Κορωπί

Μπάμπης Τσιμπίδας 13:41 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:38 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε το απουσιολόγιο του να αδειάζει από ονόματα και εντείνει τη δουλειά στην τακτική για το επικείμενο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό.

Ημέρα επιστροφών ήταν η σημερινή (19/10) στο «Γεώργιος Καλαφάτης»! Μετά από ένα δεκαήμερο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε να ενσωματώνονται στην προπόνηση της ομάδας, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς, Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς τέθηκαν υπό τις οδηγίες του Σέρβου προπονητή, για το κυριακάτικο ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η θέση Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό: «Το έργο θα προχωρήσει, έχουν δεσμευθεί πόροι» (vid)
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

20:20 - 18.10.2023

Η θέση Μητσοτάκη για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό: «Το έργο θα προχωρήσει, έχουν δεσμευθεί πόροι» (vid)

Θέση για το γηπεδικό ζήτημα του Παναθηναϊκού πήρε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την αλλαγή της ηγεσίας στον Δήμο Αθηνών.

Ωστόσο, η διαχείριση δεν ήταν ίδια για όλους. Οι Σπόραρ και Τσέριν οι οποίοι έπαιξαν περισσότερο, έκαναν αποθεραπεία. Οι υπόλοιποι τρεις πήραν μέρος στο πρόγραμμα, αφού είχαν μικρότερη αγωνιστική επιβάρυνση.

Αντίστοιχα, ο Φώτης Ιωαννίδης συνέχισε με το πρόγραμμα αποφόρτισης, για να παρουσιαστεί ξεκούραστος στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό. Πάντως, ο Ιωαννίδης είναι παρών όταν ο Γιοβάνοβιτς δουλεύει στην τακτική του επερχόμενου ντέρμπι.

Απών από το αθλητικό κέντρο του Τριφυλλιού ήταν για άλλη μία μέρα ο Λάζλο Κλάινχαϊσλερ λόγω γαστρεντερίτιδας, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκαν οι Μάγκνουσον και Πάλμερ – Μπράουν.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι τακτικής. Με τον Σέρβο προπονητή να ζητάει πλέον συγκεκριμένα πράγματα από τους παίκτες του, αφού το ντέρμπι πλησιάζει.