Παναθηναϊκός: Κατέθεσε το υπόμνημα για το ντέρμπι, περιμένει την απόφαση

Βαγιάκος, Κέζας, Μπουτσικάρης

i

Intime

Παναθηναϊκός: Κατέθεσε το υπόμνημα για το ντέρμπι, περιμένει την απόφαση

Μπάμπης Τσιμπίδας 16:55 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Οι δικηγόροι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσαν εγγράφως τις θέσεις που διατύπωσαν στην εκδίκαση, μαζί με όλα τα ιατρικά έγγραφα που αποδεικνύουν τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από τη ρίψη της κροτίδας.

Το νομικό τμήμα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε σήμερα το πρωί στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League, το υπόμνημα με τις θέσεις του αναφορικά με την τύχη του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Ένα ματς που διακόπηκε στο 49' λόγω της κροτίδας που έπεσε δίπλα στον Χουάνκαρ και του προκάλεσε διάσειση τυμπάνου.

Από το Τριφύλλι επειχερηματολόγησαν εγγράφως γιατί κατά την άποψη τους, το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων πρέπει να διακοπεί οριστικά, με υπαιτιότητα των «ερυθρολεύκων».

Μία διακοπή που σύμφωνα με τους «πράσινους», πρέπει να επισύρει την εφαρμογή των κανονισμών και τις προβλεπόμενες ποινές: μηδενισμός, αφαίρεση ενός βαθμού, τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο.

Βέβαια, προέχει η απόφαση της κυρίας Σταμολέκα για την παρέμβαση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός. Ο οποίος εκ του κατηγορητηρίου δεν είναι διάδικος, αφού δεν κλήθηκε σε απολογία.

Κούγιας: «Το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού - Αφαίρεση βαθμού στον Ολυμπιακό» (vid)
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

10:36 - 26.10.2023

Κούγιας: «Το ντέρμπι θα κατοχυρωθεί υπέρ του Παναθηναϊκού - Αφαίρεση βαθμού στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Αλέξης Κούγιας σχολίασε τα όσα έγιναν πρόσφατα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μεταξύ άλλων έδωσε τη δική του εκτίμηση σχετικά με την απόφαση για το… μέλλον του ντέρμπι «αιωνίων».

Βέβαια, μοιάζει δύσκολο να απορριφθεί η παρέμβαση, αφού ο Παναθηναϊκός πήρε μέρος στο παιχνίδι και δεν είναι τρίτη ομάδα στην υπόθεση. Αν η παρέμβαση απορριφθεί, τότε η ΠΑΕ δεν θα έχει δικαίωμα να εφεσιβάλλει την πρωτόδικη απόφαση ή να παραστεί με οποιοδήποτε τρόπο στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Αν η υπόθεση δικαστεί και σε δεύτερο βαθμό.

Φυσικά, είναι πιθανό η ετυμηγορία να είναι η συνέχιση του ντέρμπι από το σημείο της διακοπής. Αν η κυρία Σταμολέκα θεωρήσει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει αντικειμενική ευθύνη για τον τραυματισμό του Χουάνκαρ.