Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Παραπαίει η Βιγιαρεάλ, έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε - Τελείωσε ξανά με δέκα παίκτες

Αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Παραπαίει η Βιγιαρεάλ, έμεινε στο 0-0 με τη Χετάφε - Τελείωσε ξανά με δέκα παίκτες

Γιώργος Σακελλαρίου 17:05 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:06 - 14.08.2024

Η Βιγιαρεάλ έχει δύο νίκες σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα.

Η Βιγιαρεάλ δεν λέει να συνέλθει ούτε με την αλλαγή προπονητή.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League φιλοξενήθηκε από τη Χετάφε για την όγοδη αγωνιστική κι έμεινε στο 0-0.

Η ομάδα του Πατσέτα για τρίτο ματς στα τελευταία πέντε έμεινε με δέκα παίκτες. Ο Μπαένα στο 23’ αποβλήθηκε μέσω VAR γι’ αγκωνιά στον Μίτροβιτς και σ’ εκείνο το σημείο ουσιαστικά βρέθηκε με την πλάτη στον τείχο. Το «κίτρινο υποβρύχιο» αναγκάστηκε να παίξει άμυνα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο 31’ ο Γιόργκενσεν είπε όχι με εκπληκτική απόκρουση σε εκτέλεση του Μαγιοράλ και στο 64’ έκανε το ίδιο σε κεφαλιά του Αραμπάρι. Έτσι, έμεινε το 0-0. Η Βιγιαρεάλ σε οκτώ αγώνες έχει πλέον δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες και έχει μείνει στη 13η θέση.

Για τους γηπεδούχους ήταν η δεύτερη ισοπαλία εντός έδρας με 0-0. Το πρώτο 0-0 ήταν στην πρεμιέρα με τη Μπαρτσελόνα και επίσης είναι η δεύτερη σερί ισοπαλία μετά το εκτός έδρας 2-2 με την Αθλέτικ Μπιλμπάο. 

Η Χετάφε και στη χώρα των Βάσκων είχε αριθμητικό πλεονέκτημα και τότε κατάφερε να ισοφαρίσει στο 83', αλλά εναντίον της Βιγιαρεάλ δεν βρήκε το γκολ που αυτή τη φορά θα της χάριζε τη νίκη.

Η εναλλαγή Λοντίγκιν - Μπρινιόλι και το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:15 - 30.09.2023

Η εναλλαγή Λοντίγκιν - Μπρινιόλι και το σκεπτικό του Γιοβάνοβιτς

Ο Γιούρι Λοντίγκιν ήταν η αναπάντεχη έκπληξη στις επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα. Το Sportal εξηγεί γιατί ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έμεινε στον πάγκο και τι έπεται με τον ΠΑΟΚ.

Βιγιαρεάλ (Πατσετά): Γιόργκενσεν, Αλμπιόλ, Γκάμπια, Φόιθ (73’ Τεράτς), Καπουέ, Παρέχο, Πεντράθα (46’ Μορένο), Μπαένα, Πίνο, Σορλόθ (61’ Μπερετόν), Μοράλες (46΄Φεμένια).