Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τον Πανσερραϊκό - Ποιοι έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου

«Απόστολος Νικολαΐδης»

i

Intime

Παναθηναϊκός: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τον Πανσερραϊκό - Ποιοι έχουν δικαίωμα δωρεάν εισόδου

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:51 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:26 - 14.08.2024

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέτει στην κυκλοφορία τα εισιτήρια της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης».

Διαδοχικά παιχνίδια στο «Απόστολος Νικολαΐδης» περιλαμβάνει το αγωνιστικό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού. Μετά το παιχνίδι με τη Ρεν για το Europa League την Πέμπτη, την Κυριακή στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα διεξαχθεί το ματς πρωταθλήματος με τον Πανσερραϊκό.

Δικαίωμα δωρεάν εισόδου στην αναμέτρηση, έχουν οι φίλοι του Τριφυλλιού οι οποίοι αγόρασαν εισιτήριο με τη Ρεν και το εξαργύρωσαν μέχρι τις 12μ.μ. της Παρασκευής. Η σχετική διορία έχει πλέον παρέλθει.

Σήμερα (27/10) στις 14:00, ανοίγει η πλατφόρμα προπώλησης εισιτηρίων για το ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό. Οι τιμές ορίζονται από 15 ευρώ μέχρι 200 ευρώ, και απευθύνεται μόνο στους κατόχους Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan Super League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Κυριακή 29/10 στις 7.30 μ.μ. στο «Απόστολος Νικολαΐδης» τον Πανσερραϊκό. Σχετικά με τα εισιτήρια της αναμέτρησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πληροφορεί τους φιλάθλους τα εξής:

Τα εισιτήρια κυκλοφορούν ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου στις 2 μ.μ. Οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ανά θύρα έχουν ως εξής: Θύρες 6,7: 15€, Θύρες 1Β, 5Γ, 8Β, 12Β: 30€, Θύρες 1Α, 5Β, 8Α, 12Α: 40€, Θύρες 5Α, 9, 11: 60€, Θύρα 2: 80€, Θύρα 10: 100€, Θύρα 3: 200€.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕΣΩ INTERNET. Τα εκδοτήρια της Λεωφόρου θα παραμείνουν κλειστά. Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν οι κάτοχοι της Κάρτας Φίλου του Ερασιτέχνη (πατήστε εδώ). Το κόστος της Κάρτας Φίλου Ερασιτέχνη είναι 10€ και ισχύει για την αγορά ενός εισιτηρίου και για μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη της κάρτας wallet τους».