Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ

Γιώργος Σακελλαρίου 19:52 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προχώρησε σε εκπλήξεις στην ενδεκάδα για το ματς με τη Μαρσέιγ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκινάει με τρεις αλλαγές κόντρα στη Μαρσέιγ σε σχέση με το σχήμα που είχε εναντίον της Ντνίπρο.

Οι Βαγιαννίδης, Μαντσίνι, Βέρμπιτς είναι τα τρία νέα πρόσωπα που επέλεξε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και μένουν στον πάγκο οι Κώτσιρας, Παλάσιος, Μπερνάρ.

Στο τέρμα, λοιπόν, θα είναι ο Μπρινιόλι και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Βαγιαννίδης. Αριστερό μπακ θ’ αγωνιστεί ο Χουάνκαρ και στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται οι Μάγκνουσον, Γεντβάι.

 Στα χαφ θα είναι οι Πέρεθ, Βιλένα, δεξιά στην επίθεση ο Μαντσίνι, αριστερά ο Βέρμπιτς και ο Τζούρισιτς πίσω από τον Σπόραρ.

Η Μπράγκα νίκησε την Μπάτσκα Τόπολα κι ετοιμάζεται για τα playoffs του Champions League και... Παναθηναϊκό (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

23:56 - 08.08.2023

Η Μπράγκα νίκησε την Μπάτσκα Τόπολα κι ετοιμάζεται για τα playoffs του Champions League και... Παναθηναϊκό (vid)

Η Μπράγκα που είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αν περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, νίκησε 3-0 τη σερβική Μπάσκα Τόπολα και είναι με το ένα πόδι στα playoffs της διοργάνωσης.

Δείτε την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ

Ο Ισπανός τεχνικός της Μαρσέιγ, ο Μαρθελίνο, παράλληλα, έχει στην αρχική ενδεκάδα του νεοαποκτηθέντες Κοντόγκμπια, Σαρ, Ομπαμεγιάνγκ, Εντιαγέ.

Στο τέρμα θα είναι θα είναι ο Πάου Λόπες, δεξί μπακ ο Κλος, αριστερό ο Λοντί και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ζιγκό, Μπαλέρντι. Στα χαφ θα βρίσκονται οι Βερετού, Κοντόγκμπια, δεξιά ο Σαρ, αριστερά ο Ουναχί, και ο Εντιαγέ πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ, σε σχηματισμό 4-2-3-1.