Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την υπέρβαση απέναντι στη Μαρσέιγ με στόχο τη συνέχεια στο... όνειρο

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Ο Παναθηναϊκός κυνηγάει την υπέρβαση απέναντι στη Μαρσέιγ με στόχο τη συνέχεια στο... όνειρο

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:27 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:23 - 14.08.2024

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να υποδεχτεί τη Μαρσέιγ στην κατάμεστη Λεωφόρο (9/8, 21:00), με μοναδικό στόχο το πρώτο αποφασιστικό βήμα που θα τον κρατήσει ζωντανό στη «μάχη» για τα αστέρια.

Μετά το εμπόδιο της Ντνίπρο, ο Παναθηναϊκός καλείται να δώσει συνέχεια στο όνειρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα αντιμετωπίσει απόψε (9/8, 21:00) τη Μαρσείγ στην κατάμεστη Λεωφόρο, στο πλαίσιο του πρώτου ματς στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Μπορεί το έργο του «τριφυλλιού» να θεωρείται δύσκολο, καθώς η ομάδα της Γαλλίας διαθέτει μεγάλη ποιότητα, περισσότερες εμπειρίες κι ένα υψηλό μπάτζετ, όμως ο Παναθηναϊκός έχει ως μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα του δώσει την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της ρεβάνς στη Μασσαλία.

Με την πρόκριση απέναντι στη μαχητική Ντνίπρο, οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν ένα ιδανικό ευρωπαϊκό ξεκίνημα και πλέον καλούνται να δώσουν την ανάλογη συνέχεια. Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, με εξαίρεση τον τραυματία Σένκεφελντ ο Σέρβος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές για αυτήν την πολύ σημαντική αναμέτρηση. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αποστολή βρίσκονται τόσο ο Τσέριν όσο και ο Πάλμερ-Μπράουν, που κάνει μάλιστα και το ντεμπούτο του.

Σε ότι αφορά το αντίπαλο «στρατόπεδο», η Μαρσέιγ θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του «Απ. Νικολαΐδης» χωρίς μεγάλες απουσίες, με αυτήν του Μαλινόφσκι να κάνει τη διαφορά.

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Kώτσιρας, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ, Ρούμπεν, Τσέριν, Βιλένα, Παλάσιος, Σπόραρ, Τζούριτσιτς.

Μαρσέιγ (Μαρθελίνο): Λόπες, Λόντι, Γκιγκό, Μπαλέρντι, Κλάους, Κοντογκμπιά, Βερετού, Αρίτ, Σαρ, Εντιαγέ, Ομπαμεγιάνγκ.

Διαιτητής: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία).

Βοηθοί: Βασίλε Μαρινέσκου, Οβίντιου Αρτένε (Ρουμανία).

Τέταρτος: Μαρσέλ Μπίρσαν (Ρουμανία).

VAR: Πάολο Βαλέρι (Ιταλία).

AVAR: Αλεάντρο Ντι Πάολο (Ιταλία).

Η Μπράγκα νίκησε την Μπάτσκα Τόπολα κι ετοιμάζεται για τα playoffs του Champions League και... Παναθηναϊκό (vid)
CHAMPIONS LEAGUE

23:56 - 08.08.2023

Η Μπράγκα νίκησε την Μπάτσκα Τόπολα κι ετοιμάζεται για τα playoffs του Champions League και... Παναθηναϊκό (vid)

Η Μπράγκα που είναι πιθανή αντίπαλος του Παναθηναϊκού, αν περάσει το εμπόδιο της Μαρσέιγ, νίκησε 3-0 τη σερβική Μπάσκα Τόπολα και είναι με το ένα πόδι στα playoffs της διοργάνωσης.

«Σαν ομάδα δεν έχουμε κάποιο σκοπό ν’ αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού και την προσέγγισή του. Θα είναι όπως και τα υπόλοιπα ματς με τη γνώση ότι παίζουμε με μία καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και μέσα απ’ αυτό θα ψάξουμε το αποτέλεσμα που θα είναι καλό για μας. Η Μαρσέιγ είναι μεγάλος αντίπαλος. Εκτός από τη νίκη τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα είναι δύσκολα για μας. Και στα δύο παχινίδια θα πρέπει να παίξουμε σε πιο υψηλό επίπεδο για να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Δεν μπρούμε να σκεφτούμε ότι η ισοπαλία είναι καλή για μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς για τη σημερινή αναμέτρηση.