Ο Αϊτόρ πίστευε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι (vid)

Ο Αϊτόρ

i

©intime

Ο Αϊτόρ πίστευε στην πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πέναλτι (vid)

Sportal newsroom 01:14 - 16.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:14 - 14.08.2024

Ο Αϊτόρ δεν είναι στην αποστολή για τα ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ, αλλά φυσικά παρακολούθησε την αναμέτρηση στη Μασσαλία και πίστευε στην πρόκριση της ομάδας του.

O Aϊτόρ μπορεί να μην μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα του στη δύσκολη αποστολή απέναντι στη Μαρσέιγ, καθώς είχε μείνει εκτός αποστολής αφού δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο, αλλά πίστευε στην πρόκριση της ομάδας του στη διαδικασία των πέναλτι. Και το έδειξε με ένα ποστάρισμά του στο Twitter.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε το 2-1 στο 90+9' με πέναλτι του Ιωαννίδη μετά από χέρι του Γκεντουζί και έτσι οδήγησε το παιχνίδι στην παράταση και στη συνέχεια στα πέναλτι. Εκεί μίλησε τόσο ο Μπρινιόλι που απέκρουσε την εκτέλεση του μοιραίου Γκεντουζί, όσο και οι παίκτες της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, που δεν αστόχησαν σε κανένα σουτ.

ΠΑΟ θρησκεία... έπος στη Μασσαλία
CHAMPIONS LEAGUE

00:59 - 16.08.2023

ΠΑΟ θρησκεία... έπος στη Μασσαλία

Ο Παναθηναϊκός πήρε τεράστια πρόκριση στη Μασσαλία αποκλείοντας τη Μαρσέιγ και θα διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League απέναντι στη Μπράγκα. Ο Ιωαννίδης έστειλε το ματς στην παράταση, ο Μπρινιόλι απέκρουσε το πέναλτι του μοιραίου Γκεντουζί και ο Μλαντένοβιτς έδωσε τη νίκη στο Τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός τώρα στα πλέι οφ του Champions League θα αντιμετωπίσει τη Μπράγκα, η οποία διέλυσε με συνολικό σκορ 7-1 την Μπάτσκα Τόπολα από τη Σερβία.