Η Μαρσέιγ... επιβεβαίωσε πως το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει Τετάρτη 9 Αυγούστου

Παναθηναϊκός

i

© Intime

Η Μαρσέιγ... επιβεβαίωσε πως το πρώτο ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει Τετάρτη 9 Αυγούστου

Άγγελος Φραγκισκάτος 00:17 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:33 - 14.08.2024

Ήταν το επικρατέστερο σενάριο και η Μαρσέιγ μέσω social media το επιβεβαίωσε. Το ματς με τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για τον 3ο προκριματικό του Champions League θα γίνει την Τετάρτη 9 Αυγούστου.

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο-1 και πλέον ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τη Μαρσέιγ στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League.

Η ημερομηνία διεξαγωγής της πρώτης αναμέτρησης με τη γαλλική ομάδα δεν είχε γίνει επίσημα γνωστή, εντούτοις όπως είχατε ενημερωθεί και νωρίτερα, η επικρατέστερη εκδοχή αφορούσε την 9η μέρα του Αυγούστου. Και την ΑΕΚ να υποδέχεται την Ντινάμο Ζάγκρεμπ μια μέρα νωρίτερα στην OPAP Arena.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο, η Μαρσέιγ μέσω social media ενημέρωσε τους οπαδούς της για τον αντίπαλο στον 3ο προκριματικό γύρο αλλά και για την ημέρα διεξαγωγής του πρώτου αγώνα.

Οι Μασσαλοί λοιπόν κατά κάποιο τρόπο επιβεβαίωσαν πως η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 9 Αυγούστου, επομένως το μόνο που απομένει πλέον είναι και το επίσημο της υπόθεσης μέσω της UEFA.

Ο Παναθηναϊκός επομένως, αφού ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο -έστω κι αν ανησύχησε για λίγο στη ρεβάνς της Λεωφόρου- ετοιμάζεται πλέον για τις «μάχες» με την Μαρσέιγ, που εμφανίστηκε ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι.

Ενισχυμένος ωστόσο στα παιχνίδια του 3ου προκριματικού γύρου αναμένεται να είναι και ο Παναθηναϊκός, που είναι κοντά στην απόκτηση του Έρικ Πάλμερ - Μπράουν. Πρόκειται για τον 26χρονο διεθνή στόπερ της Τρουά, που πέρσι πραγματοποίησε 38 συμμετοχές στη Ligue 1. 

Εφόσον η απόκτηση του ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες, ενδεχομένως να τεθεί άμεσα στα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την επόμενη ευρωπαϊκή πρόκληση των «πρασίνων».