Παναθηναϊκός - Mαρσέιγ: Χωρίς προβλήματα έφτασαν στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες (gallery)

Άφιξη Παναθηναϊκού και Μαρσέιγ

i

©intime

Παναθηναϊκός - Mαρσέιγ: Χωρίς προβλήματα έφτασαν στη Λεωφόρο οι δύο ομάδες (gallery)

Sportal newsroom 20:12 - 09.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:22 - 14.08.2024

Παρά τον φόβο και την ανησυχία που επικρατούσε για την ασφάλεια περιμετρικά του γηπέδου κατά την άφιξη των δύο αποστολών, τόσο αυτή του Παναθηναϊκού, όσο και εκείνη της Μαρσείγ, έφτασαν χωρίς προβλήματα.

Όλα βαίνουν καλώς για το μεγάλο παιχνίδι στη Λεωφόρο, εκεί οπού ο Παναθηναϊκός αναμένεται να υποδεχτεί τη γαλλική Μαρσέιγ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, με φόντο τη πρόκριση στα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Ο νικητής του συγκεκριμένου ζευγαριού, θα συναντήσει τον νικητή του Μπράγκα-Μπάτσκα Τόπολα, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα περιλαμβάνει τους Πορτογάλους, οι οποίοι κέρδισαν με 3-0 στο πρώτο παιχνίδι.

Η άφιξη των συλλόγων εξελίχθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, αφού και οι δύο ομάδες έφτασαν στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με απόλυτη ασφάλεια. Θυμίζουμε, το παιχνίδι θα διεξαχθεί υπό αυστηρό έλεγχο της αστυνομίας, ειδικότερα μετά τα όσα προηγήθηκαν με τη δολοφονική επίθεση και τον θάνατο του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ. Υπενθυμίζεται, δεν θα υπάρξει σε κανένα από τα δύο παιχνίδια, παρουσία οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Δείτε τα βίντεο από την άφιξη των δύο ομάδων: