Με Βιλένα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία

Βιλένα

i

© Intime

Με Βιλένα η αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τη Λαμία

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:08 - 03.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:16 - 14.08.2024

Με τον Τόνι Βιλένα και συνολικά 23 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό ματς με τη Λαμία (4/11, 17:00) στο «Αθ. Διάκος» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Εκτός για τρίτο σερί αγώνα ο Χουάνκαρ.

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11) την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τη Λαμία (4/11, 17:00) στο «Αθ. Διάκος» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Τόνι Βιλένα να προπονείται σε φουλ ρυθμούς και τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή. 

Αντίθετα απών από μία ακόμα προπόνηση των «πράσινων» ήταν ο Χουάνκαρ, καθώς ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που του προκλήθηκε από την κροτίδα που έπεσε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Τέλος, ατομικό έκανε ο Πάλμερ - Μπράουν, ενώ θεραπεία ο Μάγκνουσον. Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης είχε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η αποστολή:

«Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον σαββατιάτικο εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τη Λαμία. 

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, rondo και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό και θεραπεία ακολούθησε ο Πάλμερ – Μπράουν, ενώ θεραπεία έκανε ο Μάγκνουσον. Απών για ακόμα μία ημέρα ήταν ο Χουάνκαρ.

Ο Αλαφούζος κατέθεσε στον Ανώτατο Αθλητικό Εισαγγελέα για τη διαφθορά και τον παράνομο στοιχηματισμό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:28 - 02.11.2023

Ο Αλαφούζος κατέθεσε στον Ανώτατο Αθλητικό Εισαγγελέα για τη διαφθορά και τον παράνομο στοιχηματισμό

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε για κατάθεση μετά τις δηλώσεις του σε μεγάλα μέσα του εξωτερικού - Η υπόθεση δεν έχει καμία σχέση με την έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς».