Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ στα Ιωάννινα, εκτός ο Κλάινχαϊσλερ που «βλέπει» ΠΑΟΚ
i

Χουάνκαρ / Intime

Παναθηναϊκός: Με Χουάνκαρ στα Ιωάννινα, εκτός ο Κλάινχαϊσλερ που «βλέπει» ΠΑΟΚ

Μπάμπης Τσιμπίδας 12:53 - 14.01.2023 / Ανανεώθηκε: 10:38 - 20.08.2024

Ο Χουάνκαρ προπονήθηκε και το Σάββατο και τέθηκε στη διάθεση του Γιοβάνοβιτς για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έμεινε στην Αθήνα ο Κλάινχαϊσλερ.

Στα Ιωάννινα μεταβαίνει ο Παναθηναϊκός για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή για το ταξίδι. Σε όσους ταξιδεύουν συμπεριλαμβάνεται ο Χουάνκαρ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και το Σάββατο.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα, αλλά θέλει να βοηθήσει την ομάδα σε αυτό το κρίσιμο τάιμινγκ. Πάντως, η χρησιμοποίηση του Χουάνκαρ στην ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από την απόφαση του Γιοβάνοβιτς.

Στην Αθήνα έμεινε ο Κλάινχαϊσλερ, ο οποίος αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, την προσεχή Τετάρτη. Όπως και οι τραυματίες Μάγκνουσουν, Τρουιγιέ, Γκάνεα, ο Αϊτόρ που βρίσκεται στη Βαρκελώνη και ο Τσέριν που θα εκτίσει ποινή λόγω κίτρινων καρτών.

Την αποστολή επανδρώνουν οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Πούχατς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Βέρμπιτς, Καμπετσής.